EXCLUSIV Lavinia Pârva, la cumpărături cu faţa umflată

Ar fi dat probabil orice să nu fie văzută în halul ăsta, dar a avut ghinion. Lavinia Pârva, iubita lui Bănică jr., a fost surprinsă, de fotoreporterii Click!, cu faţa tumefiată şi vânătă sub ochi. Bruneta încerca să-şi ascundă chipul sub o şapcă.

S-a camuflat în speranţa că va trece neobservată, dar neşansa a făcut să dea nas în nas chiar cu fotoreporterii Click! Miercuri, în jurul orei 12.00, Lavinia Pârva (28 de ani) a ieşit din casă până la magazinul din colţul blocului în care locuieşte ca să-şi cumpere câte ceva de-ale gurii.

Îmbrăcată sport şi purtând o şapcă, cântăreaţa a părut că face eforturi să nu fie recunoscută, lucru lesne de înţeles.

Lavinia nu a ieșit din casă decât pentru 10 minute

Vizibil traumatizat, chipul Laviniei, ascuns sub şapcă, nu avea nimic în comun cu strălucirea pe care bruneta o afişează pe scenă sau la emisiunile tv.

Faţa Laviniei era umflată, iar sub fiecare ochi prezenta nişte vânătăi serioase, aproape uniforme. Echimozele pe care vedeta le prezenta la nivelul feţei au ridicat multe semne de întrebare. Puteau fi deopotrivă urmările unui act de violenţă fizică, a unui accident casnic, a unei intervenţii chirurgicale stomatologice sau de înfrumuseţare.

Așa arată Lavinia la prezentările oficiale

În încercarea de a afla ce ar fi putut să-i producă vedetei atâta suferinţă, Click! a contactat un medic stomatolog, dar şi un chirurg estetician. Verdictul dat de medicul stomatolog a exclus, în principiu, o intervenţie la nivelul danturii.

"Nu pare a fi o intervenţie chirurgicală stomatologică", ne-a spus medicul stomatolog Adi Strîmbu. O posibilă explicaţie a venit, însă, din partea unui chirurg estetician, care nu a exclus ipoteza că vânătăile Laviniei să fie rezultatul unei intervenţii de înfrumuseţare. Mai precis, Lavinia ar fi apelat la chirurgia estetică pentru a-şi întinde pielea feţei şi a scăpa de riduri.

"Poate fi vorba despre un lifting facial, mai exact, de o nouă metodă denumită PDO. Am remarcat două echimoze pe fiecare parte, iar pentru această metodă se folosesc fire care se bagă pe sub pomeţi şi se trage de muşchi", a apreciat medicul estetician contactat de Click! Contactată telefonic, Lavinia ne-a declarat, prin intermediul PR-ului, că nu şi-a făcut nici o operaţie estetică. Alte explicaţii nu ne-a dat.

Bănică jr. a divorţat de Andreea Marin după 7 aniÎn septembrie 2011, Click! prezenta în exclusivitate fotografii cu Lavinia Pârva (28 de ani), ieşind din apartamentul cântăreţului. Bănică (45 de ani), care era căsătorit cu Andreea Marin (38 de ani) din 2006, a negat orice legătură cu bruneta.

După divorţul de prezentatoarea tv, din ianuarie 2013, artistul a devenit un om liber. Paparazzii revistei "Ciao!" l-au surprins în septembrie pe Bănică alături de Lavinia, iar cei doi au recunoscut că sunt împreună. Relaţia fostului soţ nu a fost pe placul "Zânei", care, prezentă la emisiunea lui Teo, a vorbit despre violenţa domestică. Andreea Marin a spus că poate ierta infidelitatea partenerului de viaţă, însă niciodată nu va trece peste faptul că acesta este violent.

Ce spune Lavinia Pârva despre Andreea Marin

FOTO Lavinia Pârva s-a stilat de când e cu Ştefan Bănică. A fost copia Andreei Marin la Teo în emisiune

Ce spune Lavinia Pârva despre asemănarea izbitoare cu Andreea Marin