EXCLUSIV «Gigi Becali suportă detenţia pentru că se identifică cu Hristos!» Cine spune acest lucru

Lucrurile par să se mai fi liniştit în viaţa de după gratii a lui Gigi Becali. Deşi încă îşi ispăşeşte pedeaspa la penitenciarul Poarta Albă, latifundiarul din Pipera a început luni lucrul la Academia de Fotbal a luii Gigă Hagi. El va munci acolo de luni până vineri, opt ore pe zi şi va fi păzit în permanenţă.

Invitată în emisiunea Click!, difuzată zilnic, de luni până vineri, de la 22.30, la Prima Tv, psihologul Mirela Zivari i-a analizat comportamentul fostului patron de la Steaua. Îmbrăcat în costum, fără gulerul cervical, Gigi Becali s-a plimbat prin curtea academiei, deşi în jurul lui ceilalţi deţinuţi lucrau de zor.


"Este de aşteptat să-l vedem aşa pe Gigi Becali. Diagnosticul pe care îl are nu îl recomandă pentru muncă fizică.  Nu putem să mergem mai departe şi să spunem că nu purta gulerul cervical, ci doar putem să presupunem că nu avea nevoie de el pentru că stătea drept", a spus Mirela Zivari în ediţia de marţi seară a producţiei.

Psihologul a adăugat că din punctul ei de vedere lui Gigi Becali nu i se mai pare o tragedie faptul că este în închisoare. Atâta timp cât se identifică cu patimile lui Hristos, este mult mai uşor pentru el.

Este altceva atunci când eşti într-o poveste, trăieşti şi faci parte din ea. probabil că pentru el a fost mai greu că nu a mâncat brânză şi iaurt în fiecare zi", a adăugat Mirela Zivari la emisiunea Click!, de la Prima Tv.   

Gigi Becali a ieşit, luni, din Penitenciarul Poarta Albă, pentru a lucra la Academia "Gheorghe Hagi", unde va efectua muncă necalificată, la finalul zilei de muncă acesta fiind dus înapoi la unitatea de detenţie, au declarat pentru MEDIAFAX surse din Administraţia Naţională a Penitenciarelor.