EXCLUSIV! Fosta şi actuala vor da nas în nas pe uliţă

Chiar dacă au divorţat în urmă cu trei ani, Albertina Ionescu (31 ani) şi Ştefan Lungu (36 ani) au rămas aproape unul de călălalt. Asta pentru că, în scurt timp, vor fi vecini. Bărbatul şi noua nevastă, Anca Rusu, şi-au cumpărat o vilă în Corbeanca, la doar câteva sute de metri de casa unde el a locuit cu fosta soţie.

Acum trei ani, un mare scandal i-a despărţit pe Albertina Ionescu (31 de ani) şi Ştefan Lungu (36 de ani). După o relaţie de şase ani ani şi un mariaj de patru ani, cei doi au divorţat în toamna lui 2010, din cauza Ancăi Rusu (25 de ani), ştiristă la Antena 1. „Eu şi Anca suntem foarte buni prieteni, ne vedem des, dar nu avem o relaţie", spunea la acea vreme Ştefan Lungu, pentru Click! Totuşi, Albertina Ionescu a fost prima care a dat de înţeles că în cuplul lor au apărut problemele. „Nu comentez, Ştefan este liber să facă ce vrea!", a spus ea. Şi, în scurt timp, relaţia dintre Ştefan şi Anca a devenit atât de serioasă încât, după ce el a divorţat, s-au căsătorit anul acesta.


La trei ani de la acest episod dureros, Ştefan Lungu pare să fi trecut peste ruşine şi a ales să se mute lângă fosta soţie. După divorţul de Albertina, Ştefan i-a lăsat ei vila din Paradisul Verde - Corbeanca. A făcut acest gest după ce a părăsit deja căminul conjugal, pentru că şi-a dorit ca divorţul să se pronunţe cât mai repede.

Pentru a simplifica lucrurile, el a depus deja la judecătorie un act prin care i-a cedat Albertinei şi partea lui din vila în valoare de 250.000 de euro, luată pe credit bancar comun. Acum, Ştefan se mută din nou în Corbeanca, de data aceasta, într-o vilă nouă, dar la numai câteva sute de metri de cealaltă, şi cu actuala soţie, Anca Rusu. Cei doi au contractat o firmă din Bacău, pentru a le construi o casă.


Vila este aproape gata, dar luni, când un echipaj Click! a fost la faţa locului, câţiva muncitori lucrau încă de zor la construcţie. „Mai avem de făcut multe la casă, dar sperăm să ne mutăm până pe 20-25 decembrie, ca să petrecem Crăciunul acolo", a spus Ştefan Lungu, pentru Click! Dacă luăm în calcul ofertele din zonă, o vilă ca a vedetei costă peste 150.000 de euro.

A fost căsătorit patru ani cu Albertina

Albertina şi Ştefan s-au cunoscut în anul 2000, ambii lucrând la acea vreme în TVR. După şase ani de relaţie, cei doi s-au căsătorit la Palatul Snagov, în prezenţa a peste 300 de persoane. După numai patru ani de mariaj, Albertina şi Ştefan au decis să divorţeze, motivând că nu mai sunt compatibili, iar relaţia lor nu mai are nici un viitor: „Albertina va fi mereu importantă în viaţa mea. Chiar dacă ne despărţim, vom rămâne buni prieteni şi voi fi mereu lângă ea când va avea nevoie. Este o femeie specială, care a ştiut să mă facă fericit”, a declarat la acea vreme Ştefan Lungu, pentru Click!

FOTO Prezentatoarea «Observatorului», Anca Rusu, s-a măritat în Italia cu Ştefan Lungu. Gherghe le-a oferit un cadou

FOTO EXCLUSIV Ştefan Lungu şi-a lăsat logodnica în frig ca să-şi conducă fosta soţie!