EXCLUSIV! Drama actriţei Eugenia Şerban: rămâne fără sâni din cauza silicoanelor

CLIIMA20121102_0073_1.jpg

După operaţie, va purta proteze mamare
Citeste tot despre: 

De şase ani, actriţa Eugenia Şerban (43 de ani) trece prin chinuri inimaginabile. O banală operaţie de scoatere a silicoanelor, pe care şi le implantase după ce a născut, a avut consecinţe groaznice. Sânii i s-au necrozat, iar singura ei şansă de a se salva este să facă masectomie.

La câţiva ani după ce a devenit mamă, Eugenia Şerban, una dintre cele mai frumoase actriţe românce, şi-a făcut implant de silicoane la o clinică din Italia.

„Aveam cam 29 de ani. După o naştere, sânii se mai lasă, de aceea, am apelat la chirurgia estetică", a explicat actriţa.

Vedeta a fost foarte încântată de rezultatele obţinute în urma intervenţiei de mărire a bustului. Odată cu înaintarea în vârstă, însă, a luat în greutate, iar sânii şi-au mărit volumul exagerat.

Atunci, a hotărât să-şi scoată silicoanele, o decizie care i-a distrus viaţa. Asta se întâmpla în urmă cu aproximativ şase ani. „Silicoanele erau perfecte. Puteam să le mai ţin încă 20 de ani. Când m-am operat, eram foarte slabă. Mai târziu, după ce am pus pe mine nişte kilograme, aveam sânii foarte voluminoşi, mă făceau să par prea masivă pe micul ecran şi am făcut o operaţie pentru scoaterea silicoanelor", a povestit Eugenia Şerban, în emisiunea „Conferinţa de presă", de la Antena 2, care se va difuza în această seară.

Intervenţia de înlăturare a silicoanelor a fost efectuată într-o clinică privată din Bucureşti. După această operaţie, au apărut problemele grave de sănătate pe care le are şi în ziua de azi: dureri insuportabile, asociate cu necrozarea sânilor într-un ritm galopant. „La unul dintre sâni, necroza este totală, iar la celălalt, pe jumătate. Singura soluţie este să suport o operaţie prin care trece o femeie cu cancer la sân. Trebuie eliminat tot ţesutul afectat, apoi pusă proteză mamară", ne-a mărturisit actriţa.

Deşi drama pe care o trăieşte o macină psihic zi de zi, actriţa nu intenţionează să-i ceară socoteală medicului estetician care a nenorocit-o. O persoană discretă, Eugenia Şerban spune că nu se simte în stare să ducă un asemenea război. „Ce aş câştiga? Îmi dă cineva înapoi sănătatea şi liniştea?".

A jucat în multe telenovele

Născută la 13 noiembrie 1969, Eugenia Şerban a fost între 1998-1990 actriţă la Teatrul de Stat din Turda, apoi a ajuns la Teatrul Evreiesc de Stat din Bucureşti (1996-1998) şi ulterior la teatrul "Excelsior".

Din 1990 a intrat în televiziune datorita producătorului Nicky Modreanu, iniţial la TVR 1, unde a prezentat primul Videomagazin duminical.

În 2003 se angajează profesor de mişcare şi estetică teatrală (dicţie) la o companie privată de manechine, „Blu models". În 2003, este numită Consilier de imagine al Ministerului Agriculturii şi al A.D.S. La Acasă Tv a interpretat roluri în seriale de televiziune ca „Iubire ca-n filme", „Inimă de ţigan", „La Bloc" etc. Are un fiu, Lorans, elev la liceu, care vrea să devină actor.

Sânii Vicăi au luat-o la vale


În urma operaţiei de mărire a sânilor, făcute în primăvară, Victoria Blochina (36 de ani), fosta amantă a lui Victor Piţurcă, a rămas cu cicatrice urâte, iar silicoanele au luat-o la vale.

Primele necazuri au apărut la scurt timp după intervenţia chirurgicală, când i-au plesnit cusăturile şi s-a operat din nou. Acum Vica ia foarte serios în calcul varianta de a se opera în străinătate pentru a repara problemele cu care se confruntă.

Tragedie în Brazilia:vedetă ucisă de o banală operaţie estetică


Tragedie în Brazilia! Fotomodelul şi prezentatoarea TV Pamela Nascimento a murit la numai 27 de ani, în urma unei operaţii prin care voia să se facă şi mai frumoasă.

Tânăra a murit pe masa de operaţie într-o clinică privată din Sao Paulo. Pamela a cerut o operaţie de liposucţie pentru ca să scape de o "burtică" aproape imperceptibilă. Chirurgul, Julio Yoshimura, i-a perforat un rinichi din greşeală şi inima ei a cedat, din cauza unei puternice hemoragii interne care a urmat.


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1