EXCLUSIV! Dan Negru, botez pe furiş

CLIIMA20120515_0098_1.jpg

Acum doi ani, Dan Negru şi soţia sa, Codruţa, au botezat-o pe fetiţa lor, Dara
Citeste tot despre: 

Nu e doar o vedetă de succes, ci şi un tătic exemplar şi un soţ model. Dan Negru a reuşit să-şi ţină familia dincolo de reflectoare. Acum doi ani, botezul fetiţei lui s-a desfăşurat în „tăcere" şi la fel vrea să-l creştineze şi pe băieţelul său, în iunie.

Spre disperarea ziariştilor, Dan reuşeşte să se căsătorească în secret, să devină tătic fără tam-tam şi să-şi boteze copiii fără prezenţa televiziunilor. Ca şi în cazul fetiţei, Dan Negru se pregăteşte acum să-şi creştineze fiul fără surle şi trâmbiţe şi în prezenţa a doar 12 invitaţi.

Bogdan va fi botezat la Timişoara, în luna iunie, iar naşi vor fi aceiaşi care au creştinat-o pe Daraa. Dan Negru nu a apelat nici de data aceasta la persoane publice pentru rolul de părinţi spirituali. De alt­fel, aşa cum a mărturisit de multe ori, prietenii săi apropiaţi nu au legături cu lumea showbiz-ului.

Surse din anturajul vedetei Antena 1 au dezvăluit pentru Click! că botezul băiatului lui Negru va fi făcut într-o bisericuţă de lângă casa acestuia din Timişoara, iar petrecerea de după va fi una formală. Însă nu grandioasă. Dan Negru va rezerva o masă la un restaurant din oraş, pentru invitaţi. Dar nu va apela la lăutari.

La doar câteva zile de la naşterea băiatului, Dan Negru a fost ofertat de vreo 15 restaurante din Bucureşti, care i-au propus organizarea petrecerii de botez gratuit. Negru a refuzat categoric, dar s-a amuzat copios, ne-au povestit aceleaşi surse, pentru că nu îşi doreşte deloc publicitate pentru evenimentele din viaţa familiei sale.