EXCLUSIV Ce bine îi merge după divorţul de Zamfirescu!

CLIIMA20140130_0108_1.jpg

Cătălina Mustaţă, alături de fostul ei soţ, Florin Zamfirescu

A strâns din dinţi şi a mers mai departe, deşi destinul a legat-o, ironic, de bărbatul de care a divorţat în iunie 2012. Cu toate că e vecină cu fostul soţ, Florin Zamfirescu, Cătălina Mustaţă a îngropat trecutul şi se bucură de reuşitele din prezent. Actriţa ne-a mărturisit că viaţa ei e din ce în ce mai roz după divorţ.

Semne bune anul are pentru Cătălina Mustaţă (46 de ani)! Deşi mulţi s-ar fi aşteptat ca actriţa să plângă de necaz că fostul soţ şi-a refăcut viaţa chiar sub nasul ei, iată că aceasta tratează cu indiferenţă situaţia.

Sătulă însă de bârfe şi interpretări, celebra actriţă a acceptat să-şi spună partea ei de adevăr, în exclusivitate pentru Click! Întrebată dacă în momentul de faţă are o nouă relaţie, Cătălina Mustaţă ne-a răspuns prompt, cu un ton firesc şi relaxat: "Absolut! Dacă nu mă afişez peste tot cu cineva înseamnă că sunt singură?".

Florin Zamfirescu şi-a construit o casă (dreapta) gard în gard cu cea a fostei neveste


Ba mai mult, şi în carieră îi merg toate din plin, iar bucuriile financiare nu s-au lăsat deloc aşteptate."Să ştiţi că am avut opt premiere de teatru după divorţ. La Târgu Mureş, la Târgovişte, la Teatrul Odeon, peste tot în ţară. Pun şi voci în reclame - asta oricum am făcut dintotdeauna. Financiar, mă descurc foarte bine singură, sunt foarte mulţumită", ne-a declarat vedeta, care nu a dorit să facă publică identitatea noului bărbat din viaţa ei, dar nici să mai vorbească despre fostul.

Ea e noua iubită a lui Florin Zamfirescu

"Mă simt hărţuită de acest subiect, nu-mi doresc decât să fiu lăsată în pace, pentru mine este un capitol încheiat". Printre premierele la care se referă Cătălina Mustaţă se numără piesa „Efectul Genovese", în regia lui Gavril Cadariu, care s-a bucurat de un succes răsunător în septembrie 2012 la Târgu Mureş, dar şi „D'ale Carnavalului", care a avut premiera în 2013, la Teatrul Nottara.

Afişul spectacolului “D’ale Carnavalului” montat la Teatrul NottaraZamfirescu s-a mutat cu iubita în coasta Cătălinei

Nici Florin Zamfirescu nu a stat degeaba după divorţul de Cătălina Mustaţă, ba chiar s-a grăbit să-şi ia viaţa de la capăt şi a făcut, în câteva luni, ceea ce alţii reuşesc într-o viaţă: şi-a ridicat o vilă în care s-a mutat cu noua iubită, medic la "Filantropia".

Culmea este că actorul a avut curajul nebunesc să-şi construiască vila pe jumătatea de curte care i-a revenit după divorţ, devenind astfel vecin cu Cătălina Mustaţă. „Pe mine nu mă deranjează că stau la doi paşi de Cătălina. Am văzut că ea a tras un gard mare să nu mă mai vadă. Nu ştiu ce vrea ea, dar eu m-am resemnat şi îi păstrez o amintire frumoasă. Poate îi voi fi sprijin mai încolo, căci oamenii, la bătrâneţe, se mai ajută între ei", a declarat Florin Zamfirescu, pentru Click!

EXCLUSIV! Florin Zamfirescu: Cătălina nu e mulţumită că i-am lăsat ei vila

Florin Zamfirescu: «Divorțul de Cătălina Mustaţă nu are legătură cu relațiile extraconjugale»

EXCLUSIV Cătălina Mustaţă e foc şi pară că fostul soţ s-a mutat în coasta ei!

EXCLUSIV Florin Zamfirescu îşi duce iubita în curtea fostei soţii

Florin Zamfirescu, despre Cătălina Mustaţă: «Când am văzut cum mă fură, m-am întrebat cu cine am stat 20 de ani»

Click! Spune

Cătălina Mustaţă (46 de ani) şi Florin Zamfirescu (64 de ani) s-au căsătorit în 1991 şi au divorţat 21 de ani mai târziu, în 2012, de comun acord.

Click! v-a prezentat săptămâna trecută detalii despre noua casă a lui Zamfirescu

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1