EXCLUSIV Bianca le-a dat ţeapă celor care au ajutat-o să-şi facă nunta! Cum au fost «păgubiţi» o sută de oameni!

A mobilizat o armată de oameni pentru ca nunta ei cu Victor Slav să iasă fără cusur, însă acum se pare că nu mai este interesată de munca lor. Bianca Drăguşanu nu a intrat nici la aproape patru luni de când a devenit doamna Slav în posesia albumelor foto, a filmului de la evenimentul monden al anului 2013 şi nici a buchetului de mireasă pe care l-a vrut criogenat după ceremonie, ca să-l păstreze pentru totdeauna.

Aproape o sută de oameni de la 27 de firme au muncit pe brânci ca nunta Biancăi cu Victor Slav să iasă perfect. Deşi organizatorii şi-au făcut pe deplin treaba, au pregătit albumele foto de după eveniment şi au pus cap la cap secvenţele filmate în timpul nunţii, roşcata nu se grăbeşte să intre în posesia amintirilor din ziua nunţii.

Click pe imagine pentru a urmări integral dansul mirilor de la nunta anului 2013


Surse din rândul organizatorilor au povestit pentru Click! că toţi cei implicaţi au rămas cu materialele foto şi video pe care nu ştiu acum cui să le trimită, având în vedere că Bianca şi Victor sunt la un pas de divorţ.

"Mirii au văzut un film scurt al nunţii, însă nu s-au arătat interesaţi până acum să-l ceară pentru a-l păstra. Eu am finalizat recent întreg materialul video, însă nu ştiu care dintre cei doi mai vrea acum să se vadă în acele momente din ziua nunţii. Chiar nu ştiu ce să fac cu acest film. Alte cupluri s-ar fi grăbit să ceară imaginile, nu este şi cazul lor",  ne-a povestit Marian Fluture, cameramanul care i-a urmărit şi filmat pas cu pas la evenimentul din 29 septembrie.

Cu sarcinile îndeplinite şi bifate pe hârtie au rămas şi fotograful şi persoanele care s-au ocupat să îngheţe buchetul de mireasă al Biancăi. Albumele sunt gata pregătite, iar aranjamentul floral a fost criogenat pentru ca roşcata să-l păstreze 25 de ani de la nuntă, aşa cum a stabilit iniţial, însă toate acestea nu au ajuns nici acum la ea.

Toţi cei care s-au zbătut ca nunta să fie un adevărat spectacol şi pentru care în portofoliul lor evenimentul reprezintă o carte de vizită au fost uşor dezamăgiţi de anunţul despărţirii. În plus, au rămas cu pierderi financiare tocmai pentru că firmele care au organizat nunta intenţionau să-şi prezinte realizările la evenimente de gen.

"Toate cele 27 de firme urmau ca pe 21 februarie să participe la Târgul de nunţi de la Romexpo şi să prezinte viitorilor miri imagini cu ce au realizat la nunta Biancăi şi a lui Victor. Munca lor a fost se pare în zadar.

Cum ar mai putea aceşti oameni să le arate celor de la târg, cu care ar fi putut să încheie contracte, fotografii cu care au reuşit atunci să-i impresioneze pe nuntaşii celor doi, dacă Bianca şi Victor au anunţat că divorţează? Nu văd acum ca un cuplu să ceară ce au avut ei doi la nuntă! Poate şi din superstiţie", a spus un organizator al târgului de nunţi.   

Click pe imagine pentru a urmări teaserul realizat la nunta Biancăi cu Victor Slav


Citeşte şi:

Uite cât o costă pe Bianca să-şi criogeneze buchetul de mireasă! Florile vor rămâne intacte 25 de ani


«Prinţul» Cristea a fugit în Israel


Mărturisire incredibilă: Bianca Drăguşanu a avortat copilul lui Adrian Cristea? Ce a spus fotbalistul

 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1