EXCLUSIV Bădălău către Mantea: «Vai de capul tău de curvă!»

Doi foşti iubiţi au ajuns să-şi arunce vorbe grele din cauza geloziei. Andreea Mantea a fost „taxată" la maxim de Gabi Bădălău, care a făcut-o în toate felurile. Tot scandalul a pornit din cauza geloziei.

Andreea Mantea nu trece printr-o perioadă bună. A rămas fără serviciu în toamnă, atunci când şefii de la Kanal D au decis să o dea afară, preferând-o pe Adelina Pestriţu la emisiunea Wowbiz.

Bruneta nu a avut succes nici pe plan personal, căci după despărţirea de Ştefan Stan a urmat o scurtă relaţie cu Gabi Bădălău, încheiată la insistenţele tânărului avocat. Motivul despărţirii este că Mantea nu l-a uitat pe câştigătorul concursului „Vocea României", iar Bădălău a simţit asta şi i-a dat papucii.

Apropiaţii brunetei spun că aceasta este la un pas să înnebunească atunci când îl vede pe Ştefan Stan în compania altor femei. Iar prietenia cântăreţului cu Vica nu i-a picat deloc bine.

Surse din anturajul ei au povestit pentru Click! că, recent, Mantea şi Bădălău s-au tachinat prin mesaje şi fotografii trimise pe telefoanele mobile.

Vica Blochina

Mantea i-ar fi trimis o poză cu Stan, spunându-i „Ştefan te salută", în ideea de a-l face gelos. În replică, spun sursele, Gabi Bădălău i-ar fi trimis o fotografie sexoasă cu Vica, spunându-i „Şi Vica te salută". „Mantea a luat foc. Când a văzut poza, s-a gândit brusc că se poate răzbuna pe Vica, mai ales că era furioasă că ieşise în oraş cu Ştefan Stan, marea ei iubire. Aşa că a făcut publică poza cu Vica, insinunând că aceasta ar agăţa bărbaţii cu poze trimise pe telefon", ne-au spus sursele.

Confirmarea a venit chiar de la Andreea, într-o discuţie cu Gabi Bădălău, fostul ei iubit, iar Click! vă prezintă în exclusivitate mesajele dintre cei doi.

„Într-un puseu de nervi am dat poza în presă. M-a ofticat Vica din cauza lui Ştefan", i-ar fi mărturisit Mantea lui Gabi. Bădălău a luat foc, iar reacţia lui a fost una extrem de dură la adresa Andreei: „Eşti varză! Mă piş pe tine de nebună! Vai de capul tău de curvă", ar fi fost replicile lui Gabi.

Vica: "Îi înţeleg frustrarea"

Vica Blochina a căzut la mijloc în acest scandal. S-a văzut cu Ştefan Stan şi nu a negat faptul că sunt amici, dar nu s-a gândit niciodată că se va ajunge la astfel de discuţii:" Eu o înţeleg pe Andreea. Atunci când esti părăsit este greu să accepţi unele lucruri. Îmi imaginez că din frustrare a făcut ce a făcut. M-a şocat mai mult limbajul suburban din acele mesaje, dar nu asta este problema mea...Oricum, o iert pentru gestul făcut, suntem în preajma Crăciunului şi vreau să fac numai fapte bune", a declarat Vica pentru Click!

Mantea, în război cu Vica: «Mai aveam puţin şi vedeam şi locul în care intră o microcameră pentru o ecografie intravaginală»

Ce poate să spună tatăl lui Bădălău despre Andreea Mantea!


ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1