EXCLUSIV! Arată beton, dar nu e de ajuns: «Când i-am spus că sunt româncă, s-a schimbat la faţă!»

Citeste tot despre: 

Nici nu-i de mirare că a defilatpentru cele mai tari case de modă din lume! Supermodelul român Alina Nine arată senzaţional la 25 de ani. Chiar dacă întoarce privirile tuturor pe stradă, Alina nu a avut parte numai de lapte şi miere în cariera de fotomodel. La un casting din Milano, superbei şatene i s-a întors spatele numai pentru că venea din România.

După 9 ani de modelling presăraţi cu succese, dar şi cu experienţe neplăcute, Alina Nine se bucură acum de recunoaştere internaţională. Din banii strânşi defilând pentru case de modă presum Armani sau Galliano, românca şi-a cumpărat mai multe imobile în Franţa, acolo unde s-a şi stabilit.

Tânăra a fost surprinsă zilele acestea prin Bucureşti,  împreună cu un bărbat misterios, alături de care a intrat într-unul dintre cele mai luxoase hoteluri din oraş.O prezenţă extrem de discretă, Alina nu participă la evenimentele mondene şi evită să atragă atenţia asupra ei. Şi totuşi, cine ar putea să-i ignore picioarele ce par interminabile şi silueta perfectă? Unde mai pui că se îmbracă impecabil!

A suferit în carieră

Are o avere frumuşică, locuieşte într-un penthouse în Paris, conduce o maşină luxoasă ,dar până să adune tot ce are, frumoasa româncă a dus o viaţă de cenuşăreasă. A înfruntat probleme pentru că era româncă, directorii de agenţii au vrut să profite de ea, s-a şi înfometat, doar de dragul carierei!

În Milano, am avut parte de mai multe experienţe neplăcute. La un
casting, organizatoarea m-a întrebat de ce naţionalitate sunt. Când i-am
spus că sunt româncă, s-a schimbat la faţă şi mi-a spus "La
revedere!"Am lucrat la un moment dat cu o agenţie unde directoarea
sancţiona fetele care luau 200 de grame în greutate. Eram jignite,
ignorate şi nu mai primeam bani pentru mâncare, transport, etc.".

Citeşte aici mărturia cutremurătoare a Alinei, prezentată în exclusivitate de Click!