EXCLUSIV Andreea Esca ne linişteşte: «Eu nu plec de la ştiri»

CLIIMA20140325_0129_1.jpg

Andreea Esca lucrează de 18 ani la pupitrul ştirilor PRO TV (Foto: PRO TV)
Citeste tot despre: 

Faptul că trustul MediaPro se zguduie din temelii nu mai este o noutate. După demisia lui Adrian Sârbu și venirea noului director general, lituanianul Aleksander Cesnavicius, în PRO TV se produc schimbări majore.

S-au scos din grilă emisiuni ca "Vocea României" și „Dansez pentru tine", au fost daţi afară angajați, iar alții au plecat de bună voie. Așadar, întrebarea de pe buzele tuturor este ce se va întâmpla cu simbolul Știrilor Pro TV, Andreea Esca (41 de ani). Vedeta a lămurit, în exclusivitate pentru Click!, care va fi viitorul ei la locul de muncă.

"Toată presa a aflat că se petrec schimbări majore în PRO TV, dar eu am fost prima. Era logic, pentru că lucrez aici. Au plecat foarte mulți oameni deosebiți, dar eu nu am de gând să plec de la Știrile Pro TV. Aici am devenit cine sunt. În ciuda schimbărilor, jurnalul de știri a rămas același. Are aceeași politică editorială și aceiași oameni care lucrează pentru el. De asemenea, structura de producție a rămas la fel. Vrem să păstrăm aceeași echipă cât de mult se poate. Probabil că nici angajări nu se fac, deci modul în care PRO face știri nu se va schimba", ne-a spus Andreea Esca luni seara, la decernarea Premiilor Gopo.

Andreea Esca nu pare afectată de criza din Pro TV. Uite ce poză şi-a făcut!

FOTO EXCLUSIV Andreea Esca a luat ochii cu rochia ei la Gala Premiilor Gopo