EXCLUSIV! Alexia din LaLa Band se iubeşte cu regizorul serialului «Pariu cu viaţa»

A încercat să-şi ţină iubitul departe de ochii curioşilor, dar fotoreporterii Click! au prins-o! Sexoasa cântăreaţă din trupa LaLa Band, Alexia (23 de ani), e îndrăgostită de regizorul cu care a colaborat în ultimii trei ani, Alex Fotea (30 de ani).

Cei doi se cunosc de pe platourile de filmare ale producţiei „Pariu cu viaţa" (PRO TV), dar s-au cuplat abia recent, înainte de finalul celui de-al patrulea sezon. Înainte ca regizorul să-i fure inima, Alexia a avut o relaţie de doi ani, care s-a terminat din pricina geloziei iubitului ei. Acum, Alexia trăieşte clipe frumoase alături de un bărbat care o face o femeie fericită.

Cei doi sunt mereu cu zâmbetul pe buze  şi se ţin în braţe, semn că relaţia  merge perfect


Cei doi au fost surprinşi de fotoreporterii Click! zilele trecute, în timp ce au ieşit la un suc, la o terasă, împreună cu Sore, care e cea mai bună prietenă a Alexiei. Asta nu i-a împiedicat pe Alexia şi Alex să fie tandri şi să se sărute drăgăstos. Atât Alexia, cât şi Alex au confirmat relaţia lor. „Eu şi Alex suntem împreună, ne leagă o poveste dincolo de platourile de filmare şi nu vrem să ieşim cu nimic în evidenţă. Considerăm că viaţa personală trebuie să rămână privată", a declarat Alexia, în exclusivitate pentru Click!

 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1