Era să-şi piardă glasul! Morris îşi asigură vocea pentru 50.000 de euro!

Citeste tot despre: 

Morris, autorul hit-urilor "Desire" şi "Havana Lover", aflat acum în promovare cu single-ul şi videoclipul "Boca Linda" a trecut printr-o sperietură groaznică!

În urmă cu o săptămână, după ce a exagerat cu consumul de apă cu gheaţă, artistul era cât pe ce să-şi piardă vocea. A mai "scăpat" şi o îngheţată pentru a se răcori, chiar dacă nu prea are voie, căci de câteva luni ţine un regim bine stabilit de antrenorul său de la sala de sport.

Şi pentru că vocea este "obiectul muncii", Morris a decis să şi-o asigure cu nici mai mult, nici mai puţin de 50.000 de euro! "Dacă nu am voce, nu pot să cânt, deci nu mai am spectacole, aşa că trebuie să mă asigur că "obiectul muncii" este în afara oricărui pericol! Am decis să-mi asigur vocea, căci meseria mea de artist este cea mai de preţ pentru mine în acest moment! Pregătesc o surpriză pentru fanii mei în această vară, aşa că îi voi ţine la curent cu toate noutăţile pe pagina mea de Facebook, Morris Romania :http://www.facebook.com/morris.romania", spune artistul.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1