Ellie White: «Nici după şase ani şi un bebe nu am făcut nuntă, e un semn»

Ellie White şi Doru Tincă trec printr-o perioadă dificilă, iar relaţia lor pare una extrem de tensionată. Certurile frecvente şi nunta amânată a dat curs zvonurilor că cei doi se vor despărţi în curând.

După o lungă perioadă, Ellie a rupt tăcerea şi a infirmat toate zvonurile. Ea a recunoscut că se ceartă, ca orice cuplu, dar nu se pune problema despărţiri. Deşi au amânat nunta de atâtea ori, ea şi Doru se iubesc încă şi vor să îşi crească copilul împreună.

"Se mai ceartă lumea, cel mai important e să treci peste. Nunta trebuia să o facem în fiecare an, eu am zis că dacă nici după şase ani şi un bebe nu am reuşit, am zis că e un semn, asta e. Avem un bebe şi trebuie să facem lucrurile să meargă. Nu avem de ce să punem problema despărţirii", a explicat Ellie pentru "Poveştiri adevărate".

Şi Doru susţine acelaşi lucru: el a insistat că sunt extrem de fericiţi împreună, deşi au fost filmaţi când se certau într-o parcare. 

"E ciudat interpretat, sunt discuţii ca în orice cuplu. Sunt momente, dar suntem extraordinar de fericiţi", a spus şi iubitul lui Ellie despre cearta aprigă din parcare.


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1