Elena Băsescu, naşă de cununie! Uite cum s-a îmbrăcat mezina preşedintelui

CLIIMA20140303_0023_1.jpg

Elena Băsescu alături de soţ şi de fina ei (foto: Facebook)
Citeste tot despre: 

În weekend a fost petrecere în familia prezidenţială. Fiica cea mică a lui Traian Băsescu a fost naşă de cununie. Elena şi soţul ei, Bogdan Ionescu, au cununat doi prieteni apropiaţi.

“Participăm cu mult drag la nunta prietenilor şi, de astăzi, finilor noştri Roberta şi Mircea.  Este o zi specială şi suntem fericiţi că le putem fi alături la începutul celui mai frumos drum din viaţa lor.  Le dorim să aibă o căsnicie trainică, plină de iubire şi înţelegere, la fel ca a noastră.  Casă de piatră, dragii noştri!”, a scris Elena Băsescu pe profilul ei de Facebook.

Totodată, fiica preşedintelui a postat şi o fotografie de la eveniment, în care apare alături de soţul ei şi de mireasă.

Elena Băsescu a ales să poarte pentru această ocazie o rochie roşie simplă şi cu multe buline negre. Rochiţa a fost în ton cu buchetul de naşă, din trandafiri roşii.

Citeşte şi:

VIDEO Elena Băsescu, extrem de elegantă la botezul fiicei sale. Cum s-a îmbrăcat EBa pentru această ocazie

FOTO Ce drăgălaşă e fetiţa Elenei Băsescu! Uite gestul preşedintelui care demonstrează cât e de mândru de nepoţica luiClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1