Ea este românca ce a cântat cu Beyonce, Gloria Gaynor și Anastacia!

Citeste tot despre: 

Linda Teodosiu, vedeta Germaniei, a fost azi invitata lui Teo Trandafir. Frumoasa solistă de numai 22 de ani este fiica talentatului Flavius Teodosiu, saxofonistul faimoşilor Joe Cocker și Gloria Gaynor.

CLIIMA20131202_0161_1.jpg

Linda Teodosiu

Deși este foarte tânără, Linda este văzută drept o a doua Mariah Carey. La cei 22 de ani pe care îi are, solista a avut ocazia să cânte cu Beyonce, ca backing vocals. Colaborările nemțoaicei de origine română nu s-au oprit aici. Linda a mai cântat cu Gloria Gaynor și Anastacia. Despre realizările ei profesionale, Linda a vorbit azi în platou la "Teo Show", fiind invitata acesteia, alături de tatăl ei, Flavius Teodosiu, liderul trupei germane Eurosound și saxofonistul faimoşilor Joe Cocker și Gloria Gaynor.

CLIIMA20131202_0162_1.jpg

Linda Teodosiu

Ultima performanță a Lindei a fost aceea de a cânta cu Michael Bolton. "Am plans, este un tip de treabă, cald. Nu este deloc arogant", a spus Linda. Tânăra, care a crescut în Germania, înțelege limba română, dar vorbește mai greu. Totuși, la rugămintea lui Teo, ea a încercat să recite în limba română versurile unei melodii, pe care apoi a cântat-o în platou.

CLIIMA20131202_0163_1.jpg

Linda Teodosiu

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1