Dorin Negrău a vândut toate rochiile şi a recuperat costurile de peste 30.000 de euro!

Citeste tot despre: 

Show-ul de moda incendiar pe care l-a prezentat in fata a 400 de oameni pe 1 august, pe un santier in constructie de pe Lipscani, in Centrul Vechi, i-a purtat noroc creatorului de moda Dorin Negrau. Designerul si-a lansat atunci colectia de toamna-iarna Visions, prin care se aduc elemente dinportul traditional in cel contemporan, o colectie inspirata din portul boieresc romanesc, cu accente din portul traditional romanesc!

Piesele vestimentare au fost pe placul multora dintre invitate, iar a doua zi dupa prezentare toate rochiile care au fost pe podium cu o seara inainte s-au epuizat! Este de mentionat faptul ca piesele vestimentare din colectia Visions au fost comandate atat de clientele directe ale designerului Dorin Negrau, cat si de retelele de magazine si magazinele online din Romania care, alaturi de comenzile obtinute din iarna la targurile externe, a dus la succesul de block office al colectiei Visions.

Si pentru ca vanzarile au mers bine, iar comenzile curg, creatorul de moda si-a recuperat costurile de peste 30.000 de euro, necesare realizarii colectiei Visions. Mai precis, designerul a scos din buzunar in jur de 30.000 de euro pentru realizarea colectiei de toamna-iarna si tot atat pentru productia evenimentului!

"Ma bucur pentru faptul ca noua mea colectie a fost bine primita de catre publicul si invitatii care au venit la prezentare. Sunt multumit pentru ca am vandut imediat toata colectia pregatita pentru Romania, iar in aceasta iarna voi merge la targurile de profil din strainatate care sunt interesate de creatiile mele! Mi-am recuperat si costurile, astfel incat totul a iesit ca la carte!", spune Dorin Negrau, care se pregateste sa mearga in aceasta toamna la New York, urmand ca in decembrie sa-si prezinte colectia Visions in Arabia Saudita!


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1