DJ Wanda, transformare miraculoasă, la estetician

CLIIMA20140529_0035_1.jpg

DJ Wanda şi-a pus acid hialuronic în cearcăne şi pomeţi şi botox în zona ridurilor
Citeste tot despre: 

Dj Wanda îşi schimbă look-ul. Bruneta a decis să se facă frumoasă şi, în ultimele două luni, a luat calea clinicilor de înfrumuseţare. Şi-a modificat pomeţii, şi-a injectat acid hialuronic în cearcăne, botox în riduri, tratamente anticelulitice, iar acum arată ca scoasă din cutie. Iată ce a declarat miercuri seara în emisiunea Click! de la Prima Tv.

Are 38 de ani şi ştie că nu există tinereţe fără bătrâneţe. Ridurile erau tot mai vizibile, pielea îşi pierdea din fermitate, iar oboseala şi nopţile nedormite i se citeau în ochi. Mai bine spus, în cearcăne. Aşa că a ajuns la seringă. (foto: aşa arăta Wanda înainte de intervenţii)

"În momentul de faţă fac naveta între Los Angeles, Londra şi România. Mi-am deschis propriul salon de tatuaj, merg la cursuri de tatuaj... am făcut o paranteză ca să înţelegeţi ce înseamnă oboseală, stres, mai puţin somn, avioane, călătorii etc. Şi atunci am găsit cea mai bună soluţie. Mi-am umplut cearcănele cu acid hialuronic şi mi-am făcut pomeţii. Ne dorim să fim slabe. Şi când slăbim la corp şi faţa se trage. Ei, a trebuit să îmi umplu puţin partea de pomeţi pentru că am mai slăbit şi faţa nu mai era la fel de conturată. Sunt nişte simple injecţii. Evident că mi-am făcut şi botox, pentru că trebuie să avem grijă la curăţenia feţei, chipul nostru trebuie să arate odihnit. Dacă pot să îmbunătăţesc, de ce să nu o fac", spune artista.

Medicul Florin Juravle, la care a fost DJ-iţa, explică întreg procesul : „Pentru Wanda am stabilit împreună care sunt zonele care o deranjează cel mai mult, unde vrea să îmbunătăţească şi pentru asta am decis să estompăm ridurile de pe frunte şi pe cele de la coada ochiului. Acum o să facem injecţii cu botox la frunte şi o să evaluăm dacă la pomeţi efectele sunt ok, dacă mai trebuie completat undeva, dacă e simetric, dacă e mulţumită de volumul şi aspectul lor".

Wanda ar fi vrut să „umble" puţin şi la sâni. În cazul ei, sunt prea mari şi i-ar fi vrut mai mici. „Având de la mama natură, i-am spus d-lui doctor să le micşoreze. Am 38 de ani. A fost doar un gând ... Dar cu dl doctor fac echipă bună, el mă temperează, le facem cu măsură pe toate.

„Ea ar fi avut nevoie de o ridicare de sâni, mai degrabă. Nu e cazul încă", adaugă medicul chirurg estetician .

Suferă baba la frumuseţe, ştiţi vorba. Dar pentru cine face DJ Wanda toate aceste eforturi? Cu siguranţă are un iubit, pe care deocamdată îl ţine ascuns. "Nu sunt singură să împletesc la goblen, hai să fim realişti. Cred că dragostea trebuie să o faci, cum ar fi ea, dragoste, sex, trebuie făcută să nu fim frustraţi. Vreau să mă fac frumoasă în primul rând pentru mine, dar şi pentru cei din jur. Acest tatuaj reprezintă o inimă, e inima mea. Bine, e cam mică ea, de obicei am o inimă mai mare. Şi, în momentul în care într-adevăr voi iubi pe cineva, îmi voi umple inima. Aşa că, fiţi şmecheri şi vă uitaţi, dacă am inima umplută e de bine. Sunt în acest moment angajată într-o poveste foarte frumoasă".

Până să-şi umple tatuajul în formă de inimă, Wanda îi va tatua pe alţii. Săptămâna aceasta şi-a deschis  un salon unde va tatua personal clienţii. În prezent face naveta între Los Angeles, Londra şi România şi se pregăteşte pentru a fi un artist desăvârşit în arta tatuajelor.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1