Diana Dumitrescu şi Ducu Ion divorţează pentru că nu pot face copii?

După şase ani de relaţie şi aproape patru ani de mariaj pe care i-ar fi împlinit în luna august, Diana Dumitrescu (29 de ani) şi Ducu Ion (31 de ani) au ales să meargă pe căi diferite. Actriţa şi producătorul de la postul tv ACASĂ au depus recent actele de divorţ şi, în curând, vor fi din nou liberi!

„Erau minunaţi împreună", „Sunt şocată, nu mă aşteptam". Acestea au fost reacţiile prietenilor cuplului format din Diana Dumitrescu şi Ducu Ion, ieri, când cei doi au confirmat că au depus actele de divorţ, după 4 ani de căsnicie.

31 decembrie 2008: Noaptea de Revelion dintre anii 2008-2009 i-a adus Dianei inelul de logodnă. Ducu i l-a oferit în timp ce se aflau în vacanţă, în Maldive

CLIIMA20130604_0148_1.jpg

17 august 2009: Cei doi s-au căsătorit civil, la Primaria Sectorului 2 din Capitală. Actriţa a fost atât de emoţionată în acea zi, încât a plâns (FOTOGRAFII: ARHIVĂ PERSONALĂ)

Deşi în aparenţă erau fericiţi, se pare că problemele lor de cuplu datează de câteva luni. „Lucrurile scârţâiau mai demult între ei, chiar dacă pozau în familia perfectă", ne-a mărturisit unul dintre cei mai apropiaţi prieteni ai actriţei. Pe de altă parte, Dana Rogoz, şi ea bună amică de-a Dianei, ne-a spus: „Nu ştiu de ce s-au despărţit. La înmormântarea Micăi au venit împreună".

22 august 2009: Cei doi au făcut nunta în Buftea, în prezenţa a 300 de invitaţi

CLIIMA20130604_0149_1.jpg

17 august 2009: Cei doi s-au căsătorit civil, la Primaria Sectorului 2 din Capitală. Actriţa a fost atât de emoţionată în acea zi, încât a plâns (FOTOGRAFII: ARHIVĂ PERSONALĂ)

În 2007, pe platourile de filmare din Buftea, Diana Dumitrescu îl cunoştea pe Ducu Ion. După o relaţie discretă de doi ani, în 2009 s-au căsătorit. Anul trecut, în octombrie, Ducu a lansat-o pe Diana în cinematografie, oferindu-i un rol în filmul „Minte-mă frumos!".

Dec. 2012-ian. 2013: Au fost în vacanţă, în Thailanda, dar relaţia lor deja scârţâia

CLIIMA20130604_0150_1.jpg

17 august 2009: Cei doi s-au căsătorit civil, la Primaria Sectorului 2 din Capitală. Actriţa a fost atât de emoţionată în acea zi, încât a plâns (FOTOGRAFII: ARHIVĂ PERSONALĂ)

Deşi colaborarea profesională a fost mereu fructuoasă, relaţia lor intimă se pare că era din ce în ce mai proastă.

În februarie, Diana îşi anunţa fanii de pe Instagram că Ducu este supărat. Gestul ei n-a fost luat în serios la acea vreme, dar se pare că ascundea un mare adevăr: lucrurile între cei doi nu mai erau pe roze.

„Au încercat de mai multe ori să-şi salveze relaţia", ne-a dezvăluit un prieten de-al lor. Drept dovadă, în martie, Ducu a dus-o pe Diana la munte şi i-a făcut o declaraţie de dragoste pe blogul personal: „Nu am mai postat de mult pe blog, dar m-am gândit ca de Ziua Femeii să pun câteva fotografii cu cea mai importantă pentru mine!". Ducu e pasionat de fotografie şi a realizat multe şedinţe foto cu soţia sa, cea din martie fiind şi ultima, probabil.

Diana şi Ducu au recunoscut ieri că vor divorţa. „Da, am depus actele pentru divorţ", a recunoscut Diana ieri, pentru site-ul protv.ro. „Da, e adevărat că divorţăm. Detalii nu o să dăm nimănui despre motivul divorţului. Sunt personale. Mulţumesc pentru înţelegere", a mărturisit Ducu Ion, pentru Click! E posibil ca unul dintre moti­ve­le despărţirii celor doi să fie lipsa unui copil. „Ca în orice cuplu, există şi certuri. Îmi lipseşte doar un copil. Amândoi ni-l dorim foarte mult", a spus Diana, pentru Click!, acum aproape opt luni.

El

- S-a născut la 12 mai 1981, la Bucureşti;
- Este fiul Ruxandrei Ion, Managing Director la Promance International, compania producătoare a telenovelelor de la postul tv ACASĂ;
- Împreună cu fratele lui, Cosmin, a copilărit pe platourile de filmare din Buftea, deoarece ambii părinţi au lucrat acolo, încă de la lansarea PRO TV;
- De la 9 ani s-a alăturat grupului „Abracadabra" condus de „Magicianul" Marian Râlea;
- A fost producător la mai multe producţii MediaPro, printre care „Îngeraşii", „State de România";
- E pasionat de fotografie.

Ea

- S-a născut la 30 septembrie 1983, la Constanţa;
- A absolvit Facultatea de Teatru din Constanţa;
- Printre pasiunile sale se numără sporturile acvatice;
- Are 1,74 metri înălţime, cântăreşte 56 de kilograme şi are implant cu silicoane;
- Părinţii ei se numesc Violeta şi Ion Dumitrescu;
- Mai are o soră - Dina (30 de ani) şi doi fraţi - Dan (25 de ani) şi Demi (17 ani);
- A absolvit Liceul "George Călinescu" şi Universitatea "Ovidius", secţia "Artele spectacolului de teatru" (ambele din Constanţa);
- Vorbeşte cursiv limbile italiană, engleză şi franceză;
- În vara anului 2004, a participat la Miss World România
- În 2005, a debutat în serialul tv "Păcatele Evei". Atunci a decis să se mute la Bucureşti;
- L-a cunoscut pe Ducu Ion în 2007, iar la 22 august 2009 s-a măritat cu acesta, după o relaţie de doi ani.