De ce s-au despărţit Monica Bârlădeanu şi Bobby Păunescu? Actriţa a rupt tăcerea: «Nu există regrete»

CLIIMA20120810_0049_1.jpg

Bobby Păunescu şi Monica Bîrlădeanu, într-o fotografie de acum câţiva ani.

Monica Bârlădeanu a vorbit pentru prima dată despre despărţirea de Bobby Păunescu şi proiectele pe care cei doi le mai au împreună.

Deşi s-au despărţit în urmă cu ceva luni în urmă, Monica Bârlădeanu şi Bobby Păunescu au păstrat o legătură strânsă mai ales în domeniul afacerilor. Cei doi, deşi nu mai formează un cuplu, au realizat o şcoală de actorie împreună.

"Sunt încrezătoare că proiectul meu, o şcoală de actorie, va avea un mare succes. Suntem în stadiul în care totul este pus pe roate. Suntem pregătiţi să dăm drumul pe 20 aprilie. Inscrierile vor începe pe 3 martie", a declarat actriţa într-o emisiune la Acasă TV.

Despre despărţirea de Bobby Păunescu, Monica Bârlădeanu mărturiseşte că nu există regrete şi că amândoi se bucură de o bună colaborare.

"Chiar dacă m-am despărţit de Bobby, lucrăm în continuare împreună. Ne-am sprijinit şi ne sprijinim în continuare. El simte dacă am o zi mai proastă sau mai slabă şi viceversa. E un altfel de legătură între noi. Noi avem aceleaşi pasiuni. Bobby Păunescu are o personalitate copleşitoare. Îşi confirmă întotdeauna valoarea. Ne este foarte bine aşa, este o relaţie care curge perfect aşa. Mi se pare că a ajuns în acest punct într-un mod foarte natural. Nu există regrete nici din partea mea, nici din partea lui", a adăugat Monica Bârlădeanu.