Darius: «Voi lansa un album cu Cheeky Girls»

Citeste tot despre: 

Cu sărutul din finala „Dansez pentru tine" în minte, Darius Belu se pregăteşte la Londra pentru o carieră muzicală alături de Cheeky Girls. Timişoreanul a povestit în exclusivitate pentru Click! cum e viaţa alături de cele mai cunoscute gemene din showbiz-ul european.

Click!: Care e primul lucru care-ţi vine în minte când te gândeşti la perioada pe care ai petrecut-o la „Dansez pentru tine"?
Darius: Cel mai mult m-a impresionat momentul când am câştigat trofeul, iar publicul împreună cu prietenii şi colegii mei strigau: "Pup-o pe Monica!". Şi asta am făcut! E primul lucru ce-mi vine în minte.

Ai împlinit visul celor pentru care ai dansat?
Visul este în curs de împlinire. Am cumpărat o locuinţă pentru mama şi frăţiorul meu. Acum este în renovare.

Cum s-a schimbat viaţa ta după acest premiu?
O mulţime de uşi mi s-au deschis, iar acum încerc să mă afirm în străinătate. Am început să lucrez cu Monica şi Gabriela, am înregistrat deja un cântec, dansăm şi cântăm împreună.

Care este programul tău alături de fete, în Anglia?
Legatura cu fetele a devenit o prietenie pe viaţă. Petrec mult timp în Anglia lucrând cu ele. Programul nostru cuprinde: sală, dans, bicicletă, cântat (exerciţiu acasă) la microfon.

Când te vor putea vedea fanii tăi?
Vom lansa un mini-album de Crăciun în Anglia, de asemenea un single de ziua fetelor, 31 Octombrie. Sper să mai ajung şi la „Dansez pentru tine", cu Monica şi Gabriela.

Monica: «Mă bucur că l-am întâlnit pe Darius»


Cheeky Monica este foarte încântată de colaborarea cu Darius. „Concursul de la Pro TV a fost o experienţă inedită. Totul s-a petrecut ca pe bandă rulantă, timpul a zburat fără să ne dăm seama şi a cimentat o prietenie pe viaţă. Am ajuns să ne cunoaştem mai bine decât alţii în ani de zile. Totul a fost foarte intens. De multe ori, când ne aducem aminte, şi acum trăim acele emoţii. E greu de descris în cuvinte. Nu ştiu ce ne rezervă viitorul, dar acum suntem fericiţi cu ce avem. Lucrăm împreună, petrecem timp liber împreună, ne distrăm împreună", ne-a declarat Monica.


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1