Daniela Crudu s-a despărţit de Costea! «Nu îi doresc decât binele. Se ratează din cauza mea!»

CLIIMA20120321_0196_1.jpg

Daniela Crudu plângând

Asistenta lui Capatos a recunoscut în emisiune că nu mai formează un cuplu cu fotbalistul de la Steaua! Necazurile se ţin lanţ pentru Mihai Costea. Daniela Crudu i-a dat papucii după ce acesta nu a fost inclus în lotul stelei pentru meciul următor din cauza faptui că acesta a mers cu ea la club când era în cantonament.

"Ne-am despărţit pentru că nu vreau să îi stric cariera. Ştiu bine cum e să pleci de jos. El nu a intrat în club atunci când a venit cu mine în club. Nu înţeleg de ce nu l-a lăsat să joace. Ne iubim şi mă doare dar nu am încotro. Ne despărţim definitiv pentru că nu vreau să se rateze din cauza mea. Îmi pare atât de rău", a spus bruneta cu la lacrimi în ochi la Antena 1. 

Bănuit că a avut ceva atribuţii la acest eveniment, impresarul lui Mihai Costea, Giovani Becali, a spus că este de părere că cei doi o să se împace. "Am vorbit cu Mihai la telefon şi plângea după ea, după care am vorbit cu Daniela şi plângea şi ea. Eu cred că o să se împace. Eu le-am zis să se iubească dar nu aşa cu năbădai pentru că nu e bine pentru nici unul dintre ei. Pun pariu că Mihai este 90% vinovat pentru această despărţire. Mai mult de atât nu ştiu ce să vă mai zic...", a spus Giovani Becali la Antena 1.

Gurile rele spun că de fapt ea i-a dat papucii pentru că Mihai Costea era violent şi gelos, iar acesta ar fi motivul real al despărţirii. Chiar dacă acum plânge bruneta spune că îl iubeşte şi îi pare rău. "Nu este adevărat. Estre doar gelos nu şi violent. Eu îl iubesc dar nu pot să mai fiu cu el, asta este, o să trec peste acest obstacol sigură", a completat Cruduţa.

Citeşte şi Mihai Costea, dat afară de la Steaua

 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1