«Daniela Crudu are 10 pe linie, dar nu vine la examene»

CLIIMA20120423_0114_1.jpg

Daniela Crudu este asistenta lui Dan Capatos, în emisiunea „Un show păcătos” (Antena 1) (foto: playboy)
Citeste tot despre: 

E studentă în anul III la Facultatea de Jurnalism de la Universitatea „Spiru Haret" şi se pregăteşte pentru licenţă. Daniela Crudu a reuşit ca, în primul semestru din acest an, să obţină numai note de 10 la toate materiile, lucru care i-a revoltat pe colegii ei. Un tânăr o acuză că a căpătat aceste note pe bani, în condiţiile în care ea nici măcar nu e prezentă la examene.

Tănărul D.L. e unul dintre colegii Cruduţei. Băiatul susţine că învaţă foarte mult şi că e prezent atât la cursuri, cât şi la examene, însă n-a reuşit să obţină note de 10 la toate materiile, în comparaţie cu Daniela Crudu care, spune el, nu frecventează instituţia, dar are note maxime.

Materiile din anul III la care bruneta afost notată cu 10 sunt: Stlistica presei, Instruire asistată de calculator (facultativ), Metode şi tehnici de cercetare în mass-media, Elemente şi tehnici mediatice, Publicistică radio, Jurnalism tematic, Mass- media şi cultura I, Practică pedagogică I


„Daniela Crudu are 10 pe linie în sesiunea din ianuarie, ceea ce nu e admisibil, pentru că ea nu a fost la cursuri, nu a fost la examene. Cred că a trecut pe la facultate la început şi la sfârşit, pentru că n-a văzut-o nimeni. Eu nu văd altă explicaţie, decât că şi-a plătit examenele. Altfel n-ar avea cum să aibă numai 10, dacă nici la examene nu vine. N-a văzut-o cineva că dă bani. Bănuiesc că măcar la asta se pricepe, nu? E problema ei cui dă banii, dar nu e corect. Cum e posibil ca ea să aibă 10 pe linie, dar nu e prezentă? Cum dă examenele? Prin corespondenţă? E bolnavă? Profesorii ar trebui să confirme că nu a fost prezentă. Nu decanul e de vină, ci profesorii cu care a făcut materiile respective. Sau poate o fi de vină şi decanul, dacă le spune profesorilor să-i dea 10 Danielei pentru că ar fi nu ştiu ce avantaje. Cred că nici un profesor nu şi-ar risca postul, dar acum... Depinde. Notele ei sunt ilogice, nu vine la cursuri, nici la examene. Nu cred că a fost bolnavă la toate examenele de a luat 10. Nici nu cred că e posibil să dea examenul de acasă. Trebuie să se sesizeze şi conducerea", a declarat tânărul, pentru Click!

Tănărul D.L. a povestit, pentru Click!, cum a obţinut Crudu notele mari la examene


În primii ani, bruneta a avut note mici

Surse din cadrul "Spiru Haret"susţin că asistenta lui Dan Capatos n-a avut aceleaşi note şi în primii doi ani de studii: „A avut şi note de 5 şi 6 în alţi ani. Doar în anul III a reuşit să termine primul semestru cu 10 pe linie. Nu ştiu cum să nu fi fost la examene, pentru că aici se filmează fiecare test, există camere de filmat în fiecare sală". Reporterii Click! au stat de vorbă şi cu decanul Facultăţii de Jurnalism, conf. univ. dr. Sofia Bratu, care ne-a confirmat că bruneta este înscrisă la Universitate. „Nu pot da declaraţii mai multe, pot să vă confirm doar că Daniela Crudu este studentă la noi".

Facultatea de Jurnalism din cadrul Universităţii „Spiru Haret” are sediul în campusul Politehnica din Bucureşti


Mai citește:

Gigi Becali i-a cumpărat o icoană Danielei Crudu!

«Îl aştept pe Costea cu vin roşu şi borş de miel»

EXCLUSIV! Avem dovada! Crudu stă tot cu Mihai Costea - FOTO