Dana Săvuică ţine la frumuseţe! Blonda bea apă cu Q10 ca să rămână tânără

Citeste tot despre: 

Dana Săvuică a fost ieri amfitrioana unui eveniment, în cadrul căruia s-a lansat beautywater Q10, prima băutură pentru frumuseţe.

"Acest produs este atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi. Niciodată nu mă implic într-un proiect să prezint sau să fiu endorser de imagine până nu mă încred 100%. Cu siguranţă acest produs a fost testat de către mine şi i-am dat nota maximă. Este chiar foarte, foarte bun!", a spus Dana Săvuică. Băutura a ajuns şi în România cu ajutorul a două tinere antreprenoare, pasionate de îngrijirea personală, Narcisa Vlad şi Ioana Mîndru, la numai 25 ani, au descoperit fântâna frumuseţii şi a sănătăţii.

Chiar şi actriţa Ioana Ginghină, care şi-a limitat apariţiile mondene, nu a rezistat invitaţiei de a descoperi noul aliat al frumuseţii şi sănătăţii: „Nu vreau să îmi scape nimic! Am aflat ca ne face mai frumoase datorită unor vitamine şi sunt chiar curioasa sa încerc. Eu sunt adepta unui pahar de apă pe stomacul gol dimineaţa şi poate că un pahar de beautywater face mult mai bine!".


Nici bărbaţii nu au ocolit tentaţia de a afla secretul unui ten reîntinerit şi sănătos „Eu sunt foarte atent la ce mănânc, beau foarte multă apă plată, fac înot. Aş fi foarte curios să încerc regimul impus de acest produs, pentru că sunt convins că nu-mi poate face decât bine." Doru Isăroiu, solistul trupei Parlament 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1