Dana Săvuică neagă despărţirea: «Nu se pune problema să divorţez!»

CLIIMA20100706_0047_1.jpg

Dana Săvuică

Nici n-a trecut mult timă de când vedeta a dezvăluit că a fost la un pas de divorţ de soţul ei, că gurile rele din showbiz o văd deja la tribunal, în faţa judecătorului.

Dana Săvuică neagă însă că ar fi în pragul divorţului, dar recunoaşte că certuri mai există, ca în orice cuplu.

Nu s-a pus problema de aşa ceva, ne certăm normal, dar niciodată nu ne-am despărţit. Orice cuplu mai trece prin perioade în care fiecare dintre parteneri îşi cere dreptul la libertate sau vorsă se regăsească în spaţiul lor intim.”, a declarat Dana pentru replicavedetelor.ro.

Vedeta, care va apărea în Playboy la 40 de ani, a recunoscut la un moment dat că a fost cât pe ce să divorţeze de soţul ei. Dana Săvuică i-a mărturisit Dianei Niculescu (la emisiunea ”Stele sub lupă”) că a avut probleme grave în căsnicie şi a hotărât de comun acord cu soţul său, Răzvan, să se despartă.

"Două săptămâni am stat despărţiţi, dar nu am putut să respirăm unul fără altul, era ceva incredibil. El se ducea cu prietenii pe afară, prietenii mă sunau: «Băi, vezi că plânge Răzvan, hai, gata cu chestia asta, hai, am înţeles mesajul şi el, şi noi!»", a declarat atunci vedeta.

De aceea, fostul manechin recomandă tuturor cuplurilor care nu se mai înţeleg o separare temporară pentru a-şi testa sentimentele.

"Despărţiţi-vă o perioadă, dacă simţi că eşti relaxată şi ai o stare de bine, înseamnă că vrei să fii liberă, dar dacă te trage aţa lângă el şi plângi noaptea, nu e bine...", a mai spus ea la momentul respectiv.

Dana Săvuică: Colegii din liceu credeau că sunt ţigancă

Dana Săvuică ar băga 25.000 € într-o baie a nebuniilor

Dana Săvuică, sportivă în Mallorca

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1