Cum a reuşit Dan Negru să meargă pe bârnă!

CLIIMA20120513_0190_1.jpg

Foto: dannegru.com
Citeste tot despre: 

Omul de televiziune îi apreciază extrem de mult pe Mariana Bitang şi pe Octavian Belu, pe care îi consideră doi magicieni.

Cum echipa României, pregătită de cei doi antrenori, a cucerit atâtea medalii la Campionatele Europene de gimnastică de la Bruxelles, dar şi faptul că reuşita sportivelor a venit la atât de scurt timp după ce Atletico Madrid a câştigat finala Europa League în partida disputată la Bucureşti, a fost un prilej pentru Dan Negru de a deschide cutia cu amintiri.

"În 2005 am prezentat «Geniali», un show cu Octavian Belu şi Mariana Bitang, şi într-una din pauzele de filmare Belu şi Valeriu Lazarov, producătorul show-ului, au discutat vreo 10 minute despre Atletico Madrid şi Jesus Gil, preşedintele excentric al lui Atletico... Lazarov era cunoscut drept un împătimit de Atletico, prieten cu Jesus Gil, cât despre Belu, sunt puţine subiectele de discuţie care să-l prindă nepregătit...", a scris Dan Negru pe blogul personal.

"Săptămâna trecută Atletico, Belu şi Bitang au ţinut din nou prima pagină a ziarelor... Atunci, la «Geniali» am aflat o mulţime de întâmplări şi poveşti spuse de cei doi...Tocmai primiseră o ofertă fabuloasă ca să antreneze naţionala Chinei şi am încercat mereu să aflu ce-i ţine aici... N-am reuşit!"

"Printre toate întâmplările şi poveştile spuse atunci, s-a strecurat o poză pe care o păstrez cu drag. Cândva, am să mă laud cu ea copiilor mei...«Tati a cunoscut doi magicieni»", a dezvăluit omul de televiziune. Fotografia cu pricina îl înfăţişează pe Dan Negru mergând pe bârnă, sprijinit de-o parte şi de alta de cei doi antrenori.

 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1