Cum a aflat Ionela Prodan că va deveni bunică

Anamaria Prodan  Reghecampf este din nou însărcinată! Ea şi Laurenţiu Reghecampf (37 de ani) îşi doreau de mult încă un copil, aşa că vestea a fost sărbătorită ca atare. Cei doi au mers la un restaurant din Herăstrău, unde au petrecut în compania celor mai apropiaţi prieteni.

Anamaria Prodan are trei copii, dar nu vrea să se oprească aici. Le are pe Rebecca şi pe Sarah, din prima căsnicie, şi pe Laurenţiu jr., rodul iubirii cu antrenorul Steaua. Sexy-impresarei îi plac, însă, familiile numeroase.

Vestea sarcinei Anamariei i-a luat prin surprindere pe mulţi dintre apropiaţii celor doi. Însăşi Anamaria recunoaşte că are unele temeri în privinţa unei posibile naşteri cu problem.

Mama sexy-impresarei a fost luată şi ea uimită de această veste şi a recunoscut că fiica sa nu a anunţat-o oficial nimic, deocamdată.

 "Încă nu m-a anunţat nimic fata mea. Ştiam că-şi dorea un copil, aşa că nu mă surprinde. Eu îmi iubesc toţii nepoţii: şi pe cei pe care îi am, şi pe cei care vor veni. Asta vă pot spune în aceste clipe", a spus, pentru "ring", Ionela Prodan.