Click! a avut dreptate! Festivalul Mamaia nu se ţine!

Mădălin Voicu a declarat că ediţia din acest an a acestei manifestări nu va avea loc, în ciuda eforturilor sale.

Mădălin Voicu, preşedintele Juriului de la Festivalul Mamaia din ultimii ani susţine că în acest an nu va avea loc manifestarea de la malul mării. E regretabil că festivalul nu se mai ţine exact la 50 de ani de la înfiinţarea lui. Consiliul Judeţean Constanţa, organizatorul evenimentului nu a găsit banii la timp, pentru desfăşurarea acestei ediţii.


Deşi, iniţial, Mădălin Voicu s-a zbătut ca Festivalul de la Mamaia, pe scena căruia s-au lansat numeroase şlagăre şi foarte mulţi artişti, se pare că banii vin prea târziu pentru ca organizatorii să se încadreze în grafic şi să-l poată face măcar pe ultima sută de metri, adică la sfârşitul lunii august.

"Nu au fost respectate termenele privind virarea banilor pentru organizarea festivalului şi nu mai este timp să îl facem în perioada 29-31 august, aşa cum ne-am dorit. Degeaba am eu intenţii bune, dacă nu există fonduri. Astăzi urmau să vină", ne-a declarat Mădălin Voicu. Click! a relatat despre problemele financiare pe care le întâmpină producătorii încă de la sfârşitul lunii iulie.

Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu a solicitat Guvernului şi premierului Victor Ponta, alocarea de fonduri în vederea organizării ediţiei jubiliare a Festivalului Mamaia.

Radu Mazare, primarul Constanţei a catalogat festivalul de muzică uşoară de la Mamaia drept învechit şi şi-a manifestat intenţia ca anul viitor, la Mamaia să organizeze un alt festival de muzică, mult mai modern, într-o piaţă.