«Circul e mai atractiv decât muzica la Eurovision» Cine critică dur concursul european

Rezultatul de anul acesta de la Eurovision a dat naştere unor adevărate controverse şi nu puţini sunt cei nemulţumiţi că Austria şi Conchita Wurst au câştigat competiţia.

Printre ei şi Dan Negru care a criticat spectacolul de anul acesta. Prezentatorul a spus că Eurovisionul a ajuns un circ, unde muzica nu mai contează. În plus, Dan Negru a subliniat că oricum Europa nu mai e interesată de concurs, dovadă fiind audienţele slabe.

"M-am uitat la Eurovison impreuna cu niste prieteni printre care si Cristian Faur, compozitorul roman cu cele mai mari performante intr-ale Eurovisionului. Ma plictiseste Eurovisionul, o ciorba lunga in care gasesti tot soiul de ciudatenii...Castigatorii din ultimii ani, fie travestiti, fie artisti travestiti in monstrii, si-ar gasi locul in emisiunile tabloid de la noi, cu tot felul de ciudati. Circul e mai atractiv decat muzica la Eurovision.

I-am auzit insa pe prezentatori spunand ca toata Europa e cu ochii pe concurs. Fals! Anul trecut finala s-a clasat pe locul 5 in Franta, in Italia a adunat doar 1,6 milioane de italieni, un dezastru pentru RAI UNO intr-o seara de sambata, iar tari precum Turcia,Portugalia sau Cehia au refuzat sa mai participe pentru ca audienta pe care postul public o face cu concursul nu acopera cheltuiala.

Mi-au placut doar huidiuelile europenilor cand se rostea numele Rusia...", a scris Dan Negru pe pagina de Facebook.