Cea mai mare provocare în Asia! Motivul incredibil pentru care Laura Cosoi nu a mâncat şobolan

CLIIMA20140308_0067_1.jpg

După 15 ani în care a realizat producţii de top, producătoarea Ruxandra Ion şi-a deschis şcoală de telenovele şi a decis să se dedice unor alte proiecte
Citeste tot despre: 

Laura Cosoi a avut şansa de a petrece o vacanţă de vis în Asia, iar vedeta a ajuns prin Thailanda, Vietman şi Singapore.

Cea mai mare provocare a Laurei a fost cea de ordin culinar, întrucât specialităţile locale nu au fost pe placul ei.Ajunsă în piaţă, actriţa a dat peste şerpi şi şobolani, în locul unor legume precum fasolea sau cartofii. Mai în glumă, mai în serios, Laura a recunoscut că nu a gustat şobolan pentru că nu era proaspăt.

"Daca la noi la piata gasesti fasole sau cartofi, la ei sunt ladite pline cu viermi de toate felurile. Poti sa alegi viermi albi, gri... In Vietnam specialitatiile sunt sobolanii si serpii. Sobolanii sunt inghetati, de asta n-am vrut. Mi-am spus : «aaa, nu sunt proaspeti?; atunci nu vreau». Serpii in schimb stau ca la expozitie intr-un acvariu. Tu il alegi pe cel care vrei sa-l mananci, iar ei il iau si ti-l gatesc in bucataria lor. Acum nu pot sa garantez ca iti dau sa mananci ceea ce ai ales. Nu am incercat nimic ciudat pentru ca nu face parte din cultura mea", a declarat Laura Cosoi, conform agentiamondenadepresa.ro.


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1