Ce ştearsă este Moni lângă iubitul chinez!

CLIIMA20140507_0172_1.jpg

Moni şi iubitul au luat masa la un restaurant din Beverly Hills

A fost doamnă la Izvorani, în America pare ştearsă şi lipsită de chef. Monica Gabor spune că trăieşte în puf cu iubitul miliardar, dar imaginile o cam contrazic. Fosta doamnă Columbeanu a fost surprinsă de fotoreporterii americani alături de chinezul Poe Qui Ying Wangsuo. El, îmbrăcat ca un cocalar, ea, tristă şi lipsită de strălucire.

Nici dorul de fetiţa ei, nici de familia din Bacău, nimic n-a mai convins-o pe Moni să revină în România. Fosta doamnă Columbeanu n-a mai trecut de nouă luni prin ţară şi asta pentru că, spune ea, are treburi importante în SUA şi e ţinută în puf de chinezul cu o avere estimată la 3 miliarde de dolari. În Beverly Hills însă, lucrurile nu stau chiar aşa. Fotoreporterii americani au surprins-o pe Moni (26 de ani) într-o zi banală, cu o ţinută banală, la un restaurant alături de chinezul de 33 de ani, care numai a om de afaceri nu arăta!


Mr. Pink e greu de recunoscut în tricoul cu gluga trasă pe cap, cu o geacă de piele scurtă şi cu adidaşi cu limbă înaltă, aşa cum poartă artiştii hip hop, nu miliardarii pe cai mari! Chinezul şi-a făcut puţin de lucru cu nişte mătănii roşii, apoi s-a îndreptat hotărât spre un restaurant unde avea o întâlnire de afaceri. În urma lui, ca un semn al supunerii faţă de bărbat, păşea agale Monica, care încă poartă haine închise la culoare, la aproape un an de la moartea mamei sale. Cu poşeta la subraţ şi o pungă de plastic plină cu ceva cumpărături, tânăra şi-a înghesuit dolarii în portofel şi şi-a lins niţel buzele, apoi s-a aşezat la masă.

Părea plictisită şi la fel de "ştearsă" ca rochia neagră pe care o purta şi la care a "asortat" tot o pereche de adidaşi! Prânzul a durat aproape o oră, apoi Moni şi Mr. Pink au plecat tot fără să se ţină de mână. Chiar dacă gesturile trădează o relaţie cu multe reguli şi restricţii, Monica se declară fericită. "Sunt bine şi liberă să fac ce îmi doresc. Legat de relaţia pe care o am cu Mr. Pink aş vrea să menţionez faptul că nimeni nu controlează viaţa nimănui, ne iubim şi ne respectăm mai mult ca niciodată", a scris ea pe Facebook.Moni şi Iri au divorţat după cinci ani

Irinel şi Monica Gabor s-au căsătorit în 2006, iar nunta lor a fost declarată evenimentul anului. În 2010, Monica a născut-o pe Irinuca, iar un an mai târziu cei doi au divorţat. Pe vremea când Moni era încă doamna Columbeanu apărea mereu ca scoasă din cutie. Nu-i lipseau accesoriile de lux, precum genţile de mii de euro şi era întotdeauna elegantă şi asortată. După ce şi-a refăcut viaţa peste Ocean, acest lucru s-a schimbat. Ea locuieşte în America cu iubitul ei chinez, supranumit Mr. Pink, şi pare că nu se mai îngrijeşte deloc de aspectul ei. Apariţiile ei sunt lipsite de strălucirea de altădată.

CLIIMA20140507_0175_1.jpg

Moni şi Iri au divorţat după cinci ani


Irinel se iubeşte de trei luni cu o blondă

În martie, Click! v-a prezentat în premieră primele poze cu cei doi îndrăgostiţi. De atunci, Irinel Columbeanu (56 de ani) e nedespărţit de Elena Constantin (32 de ani). Blonda, moldoveancă la origini, nu l-a cucerit doar pe milionar, ci şi pe fiica acestuia, Irinuca. În a doua zi de Paşte, cei trei au petrecut ca o adevărată familie, iar fetiţa nu s-a dezlipit de blondină.

CLIIMA20140507_0176_1.jpg

Irinel se iubeşte de trei luni cu o blondă