Ce sexy se îmbracă Andreea Marin de când a divorţat!

Citeste tot despre: 

De la o vreme, Andreea Marin poartă vestimentaţii tot mai sexy. La ultimele evenimente mondene din Capitală la care a participat, diva a făcut furori cu decolteurile adânci ale rochiilor. 

Andreea Marin este o prezenţă constantă a evenimentelor mondene şi în special a galelor caritabile. Vedeta nu vrea să arate că a fost afectată de divorţ. La nici patru luni de la despărţirea de Ştefan Bănică, fosta "Zână a surprizelor" poartă numai ţinute provocatoare.

La evenimentele mondene care s-au desfăşurat recent, Andreea a fost admirată şi a întors după ea toate privirile celor din jur cu vestimentaţiile elegante şi sexy pe care le-a purtat, cu totul diferite de cele din perioada în care forma un cuplu cu Ştefan Bănică, mult mai sobre.

15 aprilie

Zoom
2013: 24 aprilie (Foto: Sever Gheorghe)

Diva a îmbrăcat pentru aceste evenimente rochii care i-au scos în evidenţă decolteul generos. Ea a purtat o rochie superbă de culoare neagră, cu sânii la vedere şi la Gala Easter Charity Ball, care s-a desfăşurat miercuri seară la Palatul Ghika.

17 noiembrie

Zoom
2013: 24 aprilie (Foto: Sever Gheorghe)

Andreea Marin a păşit săptămâna trecută pe covorul roşu de la gala On Air Music Awards într-o rochie neagră semnată Rhea Costa, care i-a pus în evidenţă rotunjimile, dar şi decol­teul. La numai câ­teva zile, ea şi-a făcut apa­riţia într-o altă rochie neagră, la fel de elegantă, la trei evenimente care au avut loc în aceeaşi seară.

18 aprilie

Zoom
2013: 24 aprilie (Foto: Sever Gheorghe)

Andreea a făcut act de prezenţă la inaugurarea magazinului de la Bucureşti a lui Roberto Cavalli, apoi la Balul Albastru, organizat în acelaşi loc de Asociaţia Învingem Autismul şi Kanal D. La final, diva s-a îndreptat spre restaurantul din Centrul Vechi în care Adrian Sârbu şi-a serbat ziua de naştere. „Andreea Marin e o femeie frumoasă, înaltă, cu forme...

Îşi permite să se îmbrace cu haine care îi scot în evidenţă forma corpului. Ea se îmbracă sexy şi nu are de ce să se teamă, e o femeie liberă şi nu are decât să-şi etaleze calităţile trupului.

Oricum, aspectul ei vestimentar a fost şi este unul decent, rafinat, nicidecum ostentativ", spune Cătălin Botezatu. Deşi separarea de Ştefan Bănică a fost extrem de comentată şi mediatizată, ea a refuzat să vorbească pe marginea acestui subiect. Cei doi şi-au anunţat divorţul în acelaşi timp pe conturile personale de Facebook, apoi au luat avionul cu destinaţia Dubai.  

Au anunțat pe Facebook că s-au separat

Zoom
Au anunțat pe Facebook că s-au separat


Ştefan Bănică jr. şi Andreea Marin s-au căsătorit în SUA, în 2006, dar aveau o relaţie oficială de peste un an. Cei doi au o fetiţă, Violeta, care a venit pe lume pe 15 decembrie 2007.

Ştefan Bănică mai are un copil, Radu Ştefan (11 ani), în urma relaţiei cu fosta lui iubită, Camelia Constantinescu. Click! a scris despre un posibil divorţ între Andreea şi Ştefan încă din vara anului trecut. Anunţul oficial cu privire la divorţul lor a fost făcut de cei doi pe Facebook, pe 10 ianuarie 2013, după care au plecat împreună într-o vacanţă în Dubai.