Ce relaţie are fiica Andreei Marin cu noul soţ al vedetei

Fetiţa Andreei Marin îl place foarte mult pe mai tânărul partener al mamei sale. Surse din anturajul vedetei au povestit pentru Click! că Violeta se înţelege foarte bine cu fizioterapeutul Tuncay Ozturk, de care s-a apropiat tot mai mult.

Deşi a primit cu surpindere vestea că părinţii ei nu mai formează un cuplu, Violeta a reuşit să se apropie de actualul soţ al Andreei Marin şi chiar să-l îndrăgească. O dovadă a faptului că relaţia dintre micuţa Violeta şi Tuncay Ozturk merge bine este şi mesajul pe care copilul i l-a transmis turcului printr-un desen într-un moment în care avea nevoie de toată susţinerea celor dragi. După operaţia pe care a suferit-o luna trecută la mână, Violeta a aşternut pe hârtie mai multe inimioare pe care le-a colorat şi i-a scris noului partener din viaţa Andreei Marin că îl iubeşte.

În faţa unor asemenea declaraţii, fizioterapeutul şi-a găsit cu greu cuvintele. Iubitul prezentatoarei tv a postat desenul pe pagina lui de Facebook şi le-a mărturisit prietenilor că a fost un mesaj care i-a topit inima.

"O declaraţie de dragoste. Este una din cele mai puternice pe care le-am primit în viaţa mea. Am primit-o adineauri. Cheia către iubirea adevărată... sau poarta spre iubirea adevărată... O declaraţie de dragoste cu care logodnica mea va fi de acord fără nicio îndoială.

Cred că logodnica mea va fi cea mai mare susţinătoare a acestei relaţii... Cred ca acesta este şi un mesaj prin care îmi spune că este pregătită ca noi să intrăm într-o altă etapă", a scris Tuncay Ozturk la descrierea fotografiei.

Citeşte şi:

EXCLUSIV Fetiţa Andreei Marin îl place pe iubitul turc al vedetei

FOTO Mesaj emoţionant pentru Tuncay Ozturk după operaţie din partea fiicei Andreei Marin

Andreea Marin s-a căsătorit cu Tuncay Ozturk! Uite anunţul făcut de turc