Ce bine seamănă Mădălina Ghenea cu tatăl ei!

Este frumoasă de pică, iar „vinovat" pentru această calitate este chiar tatăl ei. Mădălina Ghenea (24 de ani) a împrumutat toate trăsăturile fizice de la Dumitru, care o iubeşte şi se mândreşte cu ea.

 Asemuită de presa italiană cu Sophia Loren, Mădălina Ghenea a stârnit invidii printre femei şi a făcut victime printre celebrităţile de peste Ocean. Leonardo di Caprio şi Gerard Butler sunt doi dintre cei mai doriţi burlaci pe care slătineanca a reuşit să-i ameţească cu farmecele ei.

„Vinovat" pentru calităţile fizice cu ajutorul cărora a ajuns să pătrundă în revistele şi reclamele din străinătate este chiar Dumitru Ghenea. Mădălina este leită tatăl ei, în timp ce fratele ei, Alin, moşteneşte mai mult trăsăturile mamei!

Înalt, cu sprâncene groase şi arcuite, buze cărnoase şi ochi migdalaţi, Dumitru Ghenea lucrează ca şef de şantier la Drumuri şi Poduri. Într-un interviu acordat ziarului Click!, Constanţa recunoaşte că fiica „a luat" de la ea doar caracterul.

„Cu cine seamănă? Pot să vă spun că este înaltă ca tatăl şi ca bunicul ei, iar pe mine mă moşteneşte ca şi caracter: blajină, calmă, afectuoasă", spunea femeia. Madi, aşa cum e alintată de apropiaţi, a publicat pe contul ei de socializare o poză de la nunta părinţilor ei, iar prietenii nu au stat mult să se gândească cu cine seamănă, după ce au văzut-o. Cu toţii au făcut asemănarea dintre vedetă şi tatăl ei.