Cătălin Crişan pierde 20.000 € până de Crăciun!

CLIIMA20110617_0109_1.jpg

Cătălin Crişan şi Alina s-au căsătorit civil în 2010
Citeste tot despre: 

Peste mai puţin de două săptămâni, chiar înainte de Crăciun, Cătălin Crişan va deveni încă o dată tătic. Aşadar, pentru a se bucura din plin de moment, artistul a refuzat nouă concerte în ţară şi în străinătate şi din această cauză va pierde aproape 20.000 de euro!

La vârsta de 44 de ani, îndrăgitul interpret Cătălin Crişan va deveni tătic pentru a treia oară, chiar înainte de Crăciun. Deşi mai are o fetiţă şi un băieţel din căsnicia cu Lucia Bubulac, artistul aşteaptă momentul de parcă ar fi la prima experienţă.

Şi, totuşi, alături de cea de-a doua soţie a sa, Alina Cupşa, medicul dermatolog cu care s-a căsătorit anul trecut, chiar este la prima experienţă de acest gen. Tocmai de aceea Crişan a refuzat nişte evenimente importante, în preajma sărbătorilor, doar pentru a fi alături de familia lui. Aproape 20.000 de euro va pierde, pentru că nu a vrut să concerteze prea departe de casă.

Majoritatea propunerilor pe care le-a primit ca să cânte până de Crăciun au venit din partea organizatorilor din Timişoara, Braşov, dar şi de la mii de kilometri distanţă, şi anume din Israel, aşa că solistul a hotărât să accepte doar cântările din Capitală.

„De sărbători vreau să fiu cu familia, aşa că voi merge să cânt doar în Bucureşti, iar până acum am pe listă un singur eveniment. Am fost sunat să cânt în mai multe oraşe din ţară, chiar şi din Israel a venit o cerere, dar am refuzat. Perioada aceasta am fost ocupat şi cu albumul «Doar un om», pe care l-am lansat în noiembrie, iar acum vreau să mă bucur de evenimentele personale", ne-a spus solistul de muzică uşoară.

Onorariul pentru un program întreg susţinut de sărbători este de aproape 2.000 de euro, iar Cătălin Crişan a refuzat nouă spectacole, aşadar va pierde aproape 20.000 de euro. Cu toate aceste, momentele petrecute alături de copilul său pe care îl va strânge în braţe peste numai două săptămâni nu au valoare materială. De melodiile celebre ale solistului, „Da sau nu" sau „Dacă pleci", se vor bucura în această perioadă numai bucureştenii.

Mai are doi copii cu fosta soţie

Cătălin Crişan a mai fost căsătorit cu un medic, Lucia Bubulac. Cei doi au divorţat în 2009, după 20 de ani de relaţie. Dorinţa solistului de a rupe căsnicia a luat-o prin suprindere la acea vreme pe soţia sa. Ei au doi copii, Daria (12 ani) şi Raris (9 ani), care au rămas cu mama lor, Lucia, dar artistul îi poate vizita oricând doreşte. În urma partajului, Cătălin a rămas cu vila din Berceni, iar Lucia s-a mutat cu copiii într-un apartament cu trei camere.

Andra are concert după concert

Pentru Andra, una dintre cele mai bune voci feminine din România, decembrie este nu doar luna cadourilor, ci şi a concertelor pe bandă rulantă. Cântăreaţa are programate peste 15 spectacole în mai multe oraşe. Astfel, bugetul familiei Măruţă va creşte considerabil în perioada sărbătorilor de iarnă. Andra se numără printre artiştii cu o cotă foarte bună pe piaţă.

Pentru un concert live, ea încasează sume considerabile, cuprinse între 2.500 de euro şi 3.000 de euro. Un simplu calcul arată că Andra îşi va adăuga în contruri, până de Crăciun, cel puţin 38.000 de euro.

Vunk susţine 18 spectacole

Şi pe băieţii din trupa Vunk îi aşteaptă un decembrie bogat în concerte. Ei vor susţine nu mai puţin de 18 spectacole în oraşe ca Iaşi, Cluj, Chişinău sau Bucureşti. Cele mai multe cântări le vor avea în Capitală, în mare parte fiind vorba despre petreceri private, organizate de firme la sfârşit de an. Sumele pe care băieţii le iau pentru un spectacol variază în funcţie de locaţie şi de oraş.

Astfel, tarifele percepute pentru prestaţia lor pleacă de la 2.000 de euro şi ajung până la 4.000 de euro. La finalul anului, când îşi vor face bilanţul, Cornel Ilie şi colegii săi vor avea conturi mai grase cu cel puţin 36.000 de euro.

Andreea Bănică va câştiga cel puţin 38.000 de euro

Andreea Bănică se numără printre vedetele care nu se pot plânge niciodată că duc lipsă de cântări. Campania electorală i-a asigurat nu mai puţin de 25 de spectacole, dar şi luna decembrie i-a adus contracte bunicele. Până de Crăciun, blondina are aproximativ 15 spectacole, pentru fiecare dintre acestea câştigând sume între 2.500 de euro şi 3.000 de euro. Când va trage linie, Andreea va avea motive să se declare mulţumită. În mai puţin de o lună, va încasa o sumă frumuşică de bani: minimum 38.000 de euro.

Alex Velea strânge 23.000 €

Asemenea colegilor de breaslă, Alex Velea îşi face şi el Crăciunul susţinând concerte prin ţară, iar soţia sa Ana îl va însoţi peste tot. Norocul cântăreţului este că a finalizat încă de săptămâna trecută filmările pentru emisiunea pe care o prezintă, „Cuplul perfect", la Naţional TV, şi astfel se va putea concentra doar pe concerte. Impresarul şi totodată naşul său, Lucian Mitrea, a bifat în agenda artistului 10 concerte, în Bucureşti, dar şi în provincie. Onorariul lui Velea pentru un concert diferă: pentru petreceri private cere 2.500 de euro, iar pentru club doar 2.200 euro. Aşadar, Alex bagă în buzunar în jur de 23.000 de euro.

Smiley, 75.000 €

Smiley are noroc cu carul la bani. Nu ştim dacă în dragoste lucrurile stau la fel, cert este faptul că de Crăciun acesta pune la seif aproximativ 75.000 de euro. Cântăreţul are 15 evenimente pentru perioada respectivă, iar onorariile lui diferă, la fel ca şi la colegul său, Alex Velea. Astfel, pentru o petrecere privată el solicită fabuloasa sumă de 7.000 de euro, iar managerii de club trebuie să scoată 4.000 de euro ca să audă piesele sale.

Ştefan Stan, 20.000 €

Ştefan Stan a făcut furori cu piesa „You Give Me Love", iar organizatorii de evenimente se bat pe el, pentru că are şi un onorariu modic: 3.000 de euro pentru petreceri private şi 1.700 de euro pentru club. Câştigătorul de la „Vocea României" a pus mâna pe zece concerte, aşa că până la 26 decembrie oacheşul bucureştean se va îmbogăţii cu 20.000 de euro. Nu-i de mirare că femeile roiesc în jurul lui, evident atrase de şarmul artistului!


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1