«Câştigătorul era să facă infarct la Chişinău!»

Citeste tot despre: 

Dan s-a ţinut de glume, la ultima ediţie a emisiunii „Fabrica de staruri". El a dat premiul cel mare, care a constat într-un apartament de lux în centrul Chişinăului, altcuiva decât câştigătorului. Mulţumiţi de show, directorii Prime tv au bătut palma cu el pentru încă trei emisiuni.

În acest weekend, Dan Negru a rupt gura târgului la Chişinău! Emisiunea găzduită de el, „Fabrica de staruri" a atins la ediţia finală o cotă de piaţă de 87%, audienţă greu de egalat de vreun show din România.

Pentru că vedeta Antenei 1 este acum prezentatorul preferat al moldovenilor, cei de la televiziunea Prime i-au făcut o altă ofertă.

Este de vorba de trei show-uri impresionate de divertisment pe care Negru le va găzdui din toamna aceasta, el fiind acum în perioada de negocieri.

„Ultima ediţie a emisiunii mi-a crescut tensiunea! Publicul, concurenţii şi chiar şi eu am fost la un pas de infarct, din cauza emoţiilor. I-am făcut o farsă câştigătorului Alexandru, pe care l-am poreclit Maladeţ. I-am dat cheia de la apartamentului de lux altuia. În toamnă încep o colaborare cu Prime pentru încă trei show-uri de divertisment foarte mari. Trebuie să recunosc că, în acest moment moldovenii investesc în televiziune sume mult mai mari decât românii, ceea ce le permite să facă producţii impresionante", ne-a declarat acesta.

Mai citeşte:

Dan Negru, de 1 Mai la McDonald's în Chişinău, cu ochii pe comunişti

Blocat pe aeroport în Chişinău, Dan Negru se gândeşte la sfârşitul lumii

Dan Negru: «Taximetriştii sunt invidioşi pentru blonde»

Dan Negru: “Şi eu am deschis uşa non-valorilor la tv”

Dan
Negru, rege la Chişinău!

Negru câştigă 15.000 € pe lună din imobiliare!

Astfel, pentru cele trei producţii pe care Dan le va prezenta a fost cumpărată aparatură tocmai de la Cannes.

Dan s-a pregătit sufleteşte pentru finala emisiunii


Alexandru a izbucnit în lacrimi când a aflat că el este adevăratul câştigător


Dan i-a antrenat şi pe spectatori în show