Cântăreaţa bătută de Chilian: «Recunosc, sunt vinovată» Despre ce vorbeşte

CLIIMA20131009_0049_1.jpg

Georgescu Ana Maria

Ana Maria Georgescu, femeia care în 2011 a uimit pe toată lumea după ce a declarat că a fost bătută crunt de nimeni altul decât Florin Chilian, a publicat pe pagina personală de Facebook explicaţia faptului că în urmă cu câteva zile a publicat pe pagina reţelei de socializare un citat din Emil Cioran, folosit şi de Chilian în versurle sale.

Ceea ce a făcut acum câteva zile pe reţeaua de socializare a stârnit semne de întrebare în privinţa actualei sale relaţii cu Florin Chilian, despre care a povestit acum câţiva ani că, pe când avea 19 ani şi se iubea cu muzicianul el, acesta îi aplica şi corecţii fizice, "din prea multă iubire".

Pentru ca lucrurile să fie clare, Ana Maria Georgescu a explicat gestul său de pe Facebook.

«Recunosc, sunt vinovata! Imi place Cioran! Acum 10 ani l-am descoperit, alaturi de Eliade, Dostoievski, Goethe sau Marquez. Ei au inceput sa puna bazele unui univers magic in care traiesc si care nu conteneste sa ma bucure cu fiecare zi. Azi am aflat ca daca citez din Cioran, nu e bine, se interpreteaza. Pe de alta parte am realizat ca, pentru prima data in existenta unor publicatii, probabil, a aparut un citat din Cioran.

Asta e bine! Ce e trist insa e ca nu contenim sa confundam frumosul cu mizeria. Voi continua sa postez citate din toate cartile lumii, asa poate, vom descoperi cu totii un vocabular mai bogat, acolo unde el este destul de subtire.

Dragi prieteni, va propun sa citam din clasici, din romantici, din literatura, poate asa se va scrie despre Cioran in continuare la prezent si despre femei care indraznesc sa citeasca, in modul frumos si elegant. Restul e zgura.», a scris ea.

CLIIMA20100401_0275_1.jpg

Ana Maria şi Florin Chilian

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1