Călin Goia de la Voltaj a decis când va renunţa la muzică! Vezi aici!

CLIIMA20111118_0059_1.jpg

Călin Goia: FOTO Facebook
Citeste tot despre: 

Solistul trupei Voltaj a vorbit într-un recent interviu despre viaţa profesională dar şi despre felul în care familia i-a schimbat priorităţile.

La capitolul carieră, Călin Goia susţine că este foarte mulţumit, însă este destul de realistă să declare că nu se vede pe scenă pentru toată viaţa, mai ales că a devenit un alt om de când este tătic.

„Copiii m-au schimbat extrem de mult. Nu mai pot sta în studio până la două noaptea şi asta se vede. Într-o perioadă, am fost ocupat cu trupa şi ei mi-au zis: «Tati, iar concert?! De ce nu ai ales şi tu o altă meserie?». Şi asta m-a pus pe gânduri! N-am neglijat complet cariera, dar nici nu vreau să pierd momentele savuroase din viaţa lor. Când nu voi mai exprima nimic în muzică, mi-am propus să renunţ. Nu voi cânta cu forţa sau cu ajutorul relaţiilor. Când mesajul nostru nu va mai fi înţeles, clar nu voi mai cânta”, a declarat Căşin Goia pentru Ring.

Solistul recunoaşte totodată că se simte împlinit cu cei doi copii pe care îi are şi că nu are planuri de a mai face vreunul, mai ales că educaţia celor mici se dovedeşte a fi destul de dificilă în zilele de azi.

„Nu mi-aş lăsa copilul să plece singur pe stradă cu cheia la gât, aşa cum făceam noi. Încerc să-i ţin departe de internet. Pentru un părinte e foarte comod să îl lase în faţa calculatorului. Apelez la asta în cazuri extreme, le dau telefonul în restaurant ca să nu devasteze totul pe acolo, dar când plecăm la munte sau la mare, e păcat să stea cu telefonul în mână. Şi eu m-am maturizat... Dacă înainte goneam pe motor cu 200 km/h, după ce au apărut cei mici, am devenit mai precaut şi mă bate gândul să şi renunţ. Nu mai vreau copii, mă mulţumesc cu doi”, a mai spus Călin Goia, potrivit sursei citate.


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1