Botezatu şi-a abandonat iubitele din lipsă de timp. "Pentru Simona Gherghe mi-aş face timp"

Designerul Cătălin Botezatu a declarat la emisiunea "Un show păcătos" că nu are timp de o relaţie în acest moment, însă pentru prezentatoarea TV, Simona Gherghe şi-ar găsi.

"Nu am timp de o relaţie acum. Bianca mi-a reproşat că nu am timp suficient pentru ea, dar cred că aş fi avut pentru Simona Gherghe dacă ar fi răspuns la avansuri. Ea este o femeie frumoasă, are o emisiune de succes, de ce nu?!, a spus Cătălin Botezatu la "Un show păcătos".

Referitor la ultima sa iubită, Violeta, Botezatu a recunoscut că s-au despărţit fără să vorbească. "Violeta din câte ştiu e bine, mersi. A plecat la Timişoara şi va lucra în viitorul apropiat în televiziune. A plecat de la mine când eu eram pleact şi a lăsat cheie unei prietene bune. Am evitat să ne mai vedem în ultima perioadă. Pe ea o deranjează prezenţa Biancăi în viaţa mea. Eu cu Bianca mai vorbim la telefon, mai un sms ", a recunoscut designerul.

Botezatu a recunoscut totodată că nu-l deranjează să se întâlnească în acelaşi timp cu mai multe femei: "Are balta peşte şi pot alege".

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1