Bianca Drăguşanu: "Nu am vrut să mă sinucid pentru că nu am probleme pshice" - VIDEO

Bianca Drăguşanu a declarat în emisiune la Dan Capatos că s-a săturat să vadă articole apărute pe seama ei în presă.

Paharul s-a umplut după ce a apărut un articol care vorbea despre intenţia ei de a se sinucide. Potrivit articolului care a apărut azi, Bianca Drăguşanu a vrut să-şi pună capăt zilelor, în urmă cu câţiva ani, din cauza unui bărbat. Ea a vrut să se arunce de pe un pod în timp ce se afla la volanul unei maşini.

Potrivit Antena 1, Blonda de la Capatos spune că la cât de multe aberaţii apar pe seama ei în presă, ar putea să şi dispară într-o zi fără ca să-i fie simţită lipsa.

"Nu cred că mai este nevoie să vorbesc vreun strop cu presa. Se descurcă şi singuri să inventeze şi nu îi interesează deloc ce anume este adevărat sau nu. Nu provin dintr-o familie foarte săracă şi toate minciunile care au apărut până acum fac foarte rău celor care m-au crescut", a explicat Bianca Drăguşanu printre tipetele invitatelor Ioana Popescu şi Mara Bănică.


Bianca a vrut să se sinucidă din dragoste?


Fosta Blondă a lui Botezatu vrea să pună capăt acestor "fabulaţii" şi ameninţă ziaristele, care au scris neîntemeiat despre ea, că le va da în judecată pentru că-şi permite financiar.

Citeşte şi:


Bianca Drăguşanu s-a sărutat cu o femeie la "Un show păcătos" - VIDEO

Cătălin Botezatu: «Am fost la mănăstiri ca să scap de blestemul în amor!»

Bianca Drăguşanu: Fac orice pentru Cătălin

Bianca Drăguşanu: «Bote nu e mitocan să-mi ia maşina!»