Bianca Drăguşanu: «Cristea m-a cerut de nevastă de multe ori!»

Citeste tot despre: 

Pasiunea Biancăi pentru Adrian Cristea a fost una trecătoare. Vedeta a pus punct relaţiei fără resentimente, deşi locuieşte în continuare în casa lui. Îndrăgostit lulea, fotbalistul a vrut să o ducă pe Bianca la altar, însă repetatele sale cereri în căsătorie au fost luate în glumă.

Adrian Cristea suferă şi acum după despărţirea de Bianca, vedeta dându-i papucii în urmă cu o săptămână, de îndată ce el s-a mutat la echipa Universitatea Cluj.

Decizia vedetei este cu atât mai usturătoare pentru Adrian, cu cât fotbalistul şi-ar fi dorit să-şi întemeieze o familie alături de focoasa roşcată: „Cristea m-a cerut în căsătorie de câteva ori. Aşa că, dacă voiam să fiu femeie măritată, puteam să fiu până acum. După relaţia cu Cătălin am simţit nevoia să intru într-o altă relaţie, Adrian a fost alături de mine, a fost totul ok, dar eu sunt mult prea femeie pentru un copil ca el. Acum, însă, după ce m-am despărţit de Cristea, simt nevoia să mă bucur de statutul de femeie singură", a povestit Bianca, pentru Click!

Bianca, prima scenă sexy în «Narcisa Sălbatică» VIDEO

Clubbing Report: Bianca e mută! Uite cum face când aude de Leo de la Strehaia!

Bianca Drăguşanu aleargă după bărbaţi prin mall-uri - FOTO

Bianca, de la cheful Playboy, direct la spital!

Cei doi foşti iubiţi nu şi-au spus adio definitiv, iar vedeta încă locuieşte în apartamentul de lux al fotbalistului, din cartierul Titan.

Acolo a fost surprinsă de fotoreporterii Click! şi luni seara, după ce a plecat de la emisiunea „Un show păcătos" (Antena 1): „Încă mai locuiesc la el, dar am început, încet-încet, să-mi mut dintre lucruri. În toată această perioadă eu am plătit 700 de euro pe lună chirie la un apartament din zona de nord a Bucureştiului şi, în curând, mă voi muta definitiv acolo", ne-a mai spus Bianca.

Vedeta nu a exclus posibilitatea de a se împăca cu Botezatu, bărbatul pentru care a recunoscut că încă mai are sentimente puternice, însă momentan este singură.

Ianuarie 2011 - Deşi s-au despărţit, Bianca locuieşte în continuare în apartamentul lui Adrian Cristea.

CLIIMA20110118_0072_1.jpg

Deşi s-au despărţit, Bianca locuieşte în continuare în apartamentul lui Adrian Cristea.

Vezi aici mai multe fotografii cu Bianca Drăguşanu la apartamentul lui Cristea

CLIIMA20110118_0193_1.jpg

Bianca Drăguşanu stă în casa lui Cristea - galerie

Septembrie 2010 - Bianca şi Adi, pe vremea când erau fericiţi, ieşind din blocul unde locuiau împreună

CLIIMA20110118_0073_1.jpg

Bianca şi Adi, pe vremea când erau fericiţi, ieşind din blocul unde locuiau împreună

Când era cu Bote, stătea la el în casă

Mereu atent cu femeile din viaţa lui, Cătălin Botezatu i-a pus la dispoziţie un apartament de lux Biancăi, pe Şoseaua Nordului.

Cu toate acestea, vedeta obişnuia să înnopteze adesea în casa designerului, situată în acelaşi cartier rezidenţial.

După ce s-au certat definitiv, în luna septembrie, vedeta s-a mutat la Cristea, în Titan, nu înainte de a-şi închiria un apartament tot în zona de nord a Capitalei.

CLIIMA20110118_0074_1.jpg

Când era cu Bote, stătea la el în casă

De altfel, Cătălin Botezatu pare a fi bărbatul la care Bianca se va întoarce mereu şi căruia nu-i poate rezista, indiferent de situaţia în care se află pe plan amoros. Ultima dată, cei doi au bifat o noapte fierbinte de amor chiar după Crăciun, când Bianca s-a certat cu Cristea.

Ea a fugit la Sibiu, pentru a se consola în braţale designerului şi abia după aceea a mers la părinţii ei la Deva, unde a petrecut res­­tul Sărbătorilor de iarnă.

CITEŞTE ŞI

Bianca i-a dat papucii lui Adrian Cristea


Violeta lui Bote: „Bianca nu e o ameninţare pentru mine”

Bianca, iertată de Lavinia că a filmat-o goală la duş

Bianca şi Bote, căsătorie pentru publicitate? 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1