Bianca Drăguşanu: «Am stat şase luni în scaun cu rotile, medicii au vrut să-mi taie piciorul»

Citeste tot despre: 

În ciuda tuturor scandalurilor în care a fost implicată şi a lucrurilor urâte pe care le-a făcut sau spus la adresa altor persoane, acum, în prag de sărbători, Bianca Drăguşanu vrea să arate tuturor că oricine poate face o faptă bună, demnă de admirat. Fosta blondă a lui Bote va merge într-un centru pentru copii, încărcată cu tot felul de cadouri pentru micuţii de acolo.

În cursul acestei săptămâni Bianca va vizita în scop caritabil un centru special, dedicat copiiilor cu afecţiuni neuromotorii severe, unde asistenta lui Capatos va juca rolul lui Moş Crăciun.

Locaţia nu a fost aleasă întâmplător, întrucât Bianca a trecut printr-o dramă în urmă cu câţiiva ani, perioadă în care putea să-şi piardă piciorul.

"Acum şapte ani era să mi se întâmple o nenorocire. În urma unui accident de care îmi este foarte greu să-mi amintesc, am stat internată trei luni de zile în spital şi alte şase într-un scaun cu rotile.

La un moment dat, medicii mi-au spus că singura mea şansă este să-mi taie piciorul. Atunci m-am gândit la sinucidere şi le-am spus că mai bine mă arunc pe geam decât să rămân infirmă.

Mă puneau deja să-mi aleg o proteză din străinătate. Până la urmă am scăpat ca printr-o minune doar cu o operaţie. De atunci am rămas sensibilă în faţa unor probleme de acest gen şi de câte ori mă privesc în oglindă îi mulţumesc lui Dumnezeu că acum am o carieră", mărturiseşte Bianca Drăguşanu pentru Ring.

 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1