Bănel Nicoliţă, epuizat de problemele familiei! Sora lui suferă de TBC!

CLIIMA20120919_0092_1.jpg

Bănel Nicoliţă (27 de ani) joacă în prezent în Franţa, la Saint Etienne. Fotbalistul îşi întreţine cu bani toată familia

Bănel Nicoliţă trece prin momente grele, având în vedere candalul mediatic în care se află din cauza tatălui său, Marin şi din cauza problemelor pe care le are în familie.

El a mărturisit, într-un interviu pentru Ring, că unica lui soră suferă de tuberculoză (TBC) şi este internată de cinci luni la Spitalul de Pneumoftiziologie Brăila.

Fotbalistul de la St.-Etienne susţine că îşi dă silinţa să îşi ajute familia însă că este epuizat de problemele pe care il le face prorpiul tată şi de indiferenţa de care dă dovadă acesta din urmă când vine vorba de starea sorei sale.

"Taică-meu n-a mers o dată la ea la spital, n-a dat un telefon să se intereseze de sănătatea Mirelei. Ca să vă daţi seama ce fel de părinte ne-a crescut pe mine şi pe cei şase fraţi ai mei. Nu ştiu cum îl poate răbda sufletul să nu-şi vadă singura lui fată, bolnavă, internată de cinci-şase luni la TBC. E inadmisibil aşa ceva”, a spus fotbalistul.

Cât despre faptul că îşi ajută constant familia destul de numeroasă, Bănel susţine că este timpul să facă în aşa fel încât să nu mai fie furnizorul tuturor. În familia Nicoliţă sunt şapte copii: şase băieţi şi o fată, Mirela, care se confruntă cu problemele de sănătate menţionate mai sus.

 „Nu-mi pot lăsa familia la greu, asta e clar. Eu sunt în Franţa şi n-am cum să ţin legătura cu medicii în cazul bolii surorii mele. Nu ştiu însă ce se întâmplă, fiindcă nu-i dau de cap. De atâta timp prin spitale... A fost şi ea măritată, dar vă daţi seama... Am un frate în care am foarte multă încredere. Singurul care munceşte, pe 9 milioane (n.r. – lei vechi), dar munceşte. Are soţie, copii, i-am luat eu o garsonieră în Făurei. El este omul meu, îi trimit banii necesari pentru tratamentele Mirelei şi alţi bani ori de câte ori a avut el nevoie. Zeci de milioane... În rest, nu vreau să mai încurajez nemunca celorlaţi fraţi ai mei. S-au obişnuit să le dau. Ei bine, am închis robinetul. Gata! Ei ar trebui să fie conştienţi că, dacă nu eram eu, ajungeau pe stradă, la cerşit. Sau mai rău, poate la puşcărie”, mai spune Bănel.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1