Auuu, dureros!

Te înfiori şi parcă te dor tălpile numai când te uiţi la el. Petru Horvat, pe numele său de scenă “Coco Fachirul”, i-a speriat pe toţi de la “Românii au talent” (Pro Tv), vineri seara, când a păşit pe zeci de cuie, pe becuri aprinse şi pe cioburi.

Şi-a propus să arate că există fachiri care fac artă şi a venit în emisiunea de talente să-şi pună tălpile la bătaie. Mai întâi s-a cocoţat cu ambele picioare pe un suport în care erau zeci de cuie ascuţite.


Apoi, deşi nu are o siluetă de invidiat, s-a urcat pe patru becuri aprinse, încinse, fără să le spargă. Şi traumatizarea tălpilor a continuat. A spart câteva sticle, şi-a făcut un "covor de cioburi", pe care s-a urcat cu picioarele goale. Momentul cel mai "crunt" l-a lăsat pentru final, când a sărit pe respectivele cioburi de pe o scară. "Să nu-mi spui că sare! Nu, nu cred, auuuu", au exclamat prezentatorii şi juriul, care i-au dat trei "Da" şi l-au trimis în etapa următoare.


Coco face gimnastică de la 5 ani, a câştigat numeroase concursuri naţionale, până când a fost remarcat de cineva de la circ. Aşa a ajuns acrobat sub cupola circului românesc şi timp de patru ani a obţinut succes după succes. Meseria este, în schimb, riscantă. "În 1988 am suferit o accidentare, am stat în spital un an, ceea ce m-a făcut să întrerup viaţa la circ. În 1994 am început să lucrez ca fachir pe cont propriu cu spectacole prin ţară", a mărturisit Petru Horvat.

Mihai Petre, introdus în coregrafieTrupa de circ Belluci are ceva cu Mihai Petre. După ce vara trecută un leu de mare al trupei l-a muşcat de fund pe temutul jurat, în cadrul emisiunii "Serviţi, vă rog", acum au venit pe scenă şi nu l-au lăsat liniştit. Italienii l-au invitat pe scenă să îi ajute cu o scemă. "Mi-e cam frică de voi", a mărturisit Mihai, care a fost luat pe sus, introdus în acrobaţie, pentru ca la final să fie lăsat baltă, întins pe jos, în hohotele de râs ale publicului.

După opt ediţii incendiare de preselecţii, vinerea viitoare, din 11 aprilie, se dă startul semifinalelor live "Românii au talent". Oare cine va câştiga marele premiu de 120.000 de euro?!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1