Au renunţat la tot pentru «Vocea României»

Citeste tot despre: 

Dalma, Tibi Scobiola, Cristi Nistor sunt doar câteva dintre numele deja lansate în showbiz care vor concura începând de mâine pentru titlul „Vocea României”.

Deşi au încercat cariere solo, cei trei, dar şi alţii asemenea lor, au ajuns la concluzia că un show i-ar pute ajuta mai mult în îndeplinirea visului de a fi mari staruri.

De mâine, revine la tv cel mai îndrăgit show de talente muzicale, „Vocea României". Dacă anul trecut şi-au încercat norocul pe scena de la „Vocea României" tineri talentaţi necunoscuţi, cu mici excepţii, anul acesta la audiţiile pe nevăzute s-au prezentat foarte mulţi artişti deja lansaţi în showbiz.

Tibi Scobiola


Fostul solist de la „Răi da' buni" (Antena 2), emisiunea lui Mihai Morar, Tibi Scobiola a renunţat să mai încerce să se promoveze singur şi a venit la show-ul de la PRO TV pentru a câştiga premiul de 100.000 de euro.

Cristi Nistor


Şi Dalma, fostă concurentă „Eurovision", David Bryan, solistul trupei Hotel FM, Elena Vasile, solista trupei Electric Fance au abandonat momentan carierele pentru a-şi încerca talentul la „Vocea României".

Cristi Nistor, care în 2006 era pe locul întâi în topurile muzicale cu melodia „Coji de portocale" interpretată în duet cu Simona Nae, a părăsit trupa Avenue din care făcea parte pentru a putea intra în cursa pentru marele titlu al show-ului de la PRO TV.

 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1