Astea sunt picioare de divă: răni, monturi, bătături!

CLIIMA20140612_0180_1.jpg

Dana Rogoz are răni vizibile de la pantofi

Strâng din dinţi şi suportă dureri de neimaginat de dragul pantofilor cu toc, iar atunci când se descalţă te trec fiorii: degete chinuite, monturi, bătături, răni. Fotoreporterii Click! au fost cu ochii pe picioarele divelor.

Miercuri seara, la Palatul Bragadiru, Dana Rogoz (28 de ani) ne-a stârnit compasiunea când i-am văzut picioarele. Vedeta a prezentat evenimentul care a marcat lansarea filmului "Grace de Monaco", stând în poziţie de drepţi mai bine de 3 ore. Pe lângă faptul că pantofii aleşi îi erau mari, pe picioarele ei se vedeau răni proaspete de la alte perechi încălţăminte, Dana fiind o victimă a modei.

Şi Andreea Marin (39 de ani) ne-a şocat în urmă cu doi ani, când, la deschiderea unei grădiniţe, s-a descălţat pentru a juca şotron. Mutare neinspirată, căci "Zâna" a lăsat la vedere o pedichiură neîngrijită, băşici şi bătături.La fel de năpăstuită din cauza tocurilor e şi eterna ei rivală, Mihaela Rădulescu (44 de ani). Degetele divei sunt pline de monturi din cauza presiunii exercitate de pantofii înalţi. În ciuda acestor probleme, vedeta nu se dă jos de pe catalige.

CLIIMA20140612_0182_1.jpg

mihaela radulescu


Loredana Groza (44 de ani) e în aceeaşi situaţie, excentrica solistă punând mai mult preţ pe imagine şi mai puţin pe confort. Degetelele ei sunt atât de chinuite, încât parcă strigă după ajutor.

Dana Rogoz ţine doliu după tatăl ei. Cum s-a îmbrăcat blondina la lansarea unui film pentru copii

Dana Rogoz, în lacrimi! Tatăl ei a murit

FOTO Andreea Marin şi soţul turc locuiesc într-o casă parcă desprinsă din poveşti

FOTO Andreea Marin surprinde după scandalul cu Bănică: «Eşti un adult pierdut»

Loredana Groza a dat nas în nas cu Loredana Chivu şi Anamaria Mocanu. Asistentele au «rupt» uşa

FOTO EXCLUSIV Loredana Groza: «Oricine poate cânta şi nimeni nu cântă fals, ci neantrenat»