Astăzi Bendeac se autoparodiază în Jurnalul unui burlac, la Prima TV

CLIIMA20140522_0082_1.jpg

Mihai Bendeac prezintă «Jurnalul unui burlac» în fiecare luni, de la ora 21.30, la Prima TV.

Să trăiţi! Permiteţi să raportez! Jurnalul unui burlac a ajuns la fila a şapte şi vă propune o ediţie cu şi despre un potenţial război între România şi Rusia.

Îi veţi vedea pe frontul de luptă pe Adrian Mititelu în rol de comandant şi pe Marean Vanghelie dormind în post, în timp ce, la 25 de la Revoluţie, Mircea Dinescu, alături de Codin Maticiuc, Patriarhul Daniel şi Bianca Drăguşanu, vor relata evenimentele, în direct, de la Televiziunea Publică.

Mulţi ar profita pe partea de marketing de pe urma unei confruntări armate cu ruşii... Spre exemplu, maneliştii ar scoate cu siguranţă manele de cătănie.

Însă, cu ce arme ar putea România să-l învingă pe Putin? Păi ar putea încerca cu "Muzica lui Fuego", "Bombele Bacteriologice", "Ironia lui Dragoş Pătraru", "Bancurile lui Duban" sau "Experienţa lui Băsescu".

Dar războiul politic nu este singurul relatat în "Jurnalul unui burlac". Şi războiul divelor îşi are locul lui bine determinat, pentru că duelul cântăcioaselor Conchita Wrust şi Naomi e abia la început. Şi încă ceva. Bendeac se va "război" şi el cu... Bendeac.

Dacă vreţi să vedeţi cum se va descurca Bendeac imitându-l pe... Bendeac, nu rataţi Jurnalul unui burlac, în această seară, de la ora 21:30, la Prima TV.