Ani Creţu s-a rugat la biserică 13 ani ca să aibă un copil!

CLIIMA20121103_0044_1.jpg

Ani şi Marcel sunt împreună de aproximativ patru ani şi peste patru luni vor deveni părinţi
Citeste tot despre: 

Şi-a dorit de la vârsta de 21 de ani să aibă un copil, însă de-abia la 34 de ani i s-a îndeplinit dorinţa. După foarte mult timp în care s-a rugat la Dumnezeu, a venit şi minunea, deşi medicii nu i-au dat şanse.

Pe Ani Creţu (34 de ani) o cunoaşte toată lumea din serialul „Vacanţa Mare'' difuzat la Kanal D, unde o interpreta pe „Urinela", nora lui Leana (Mugur Mihăescu), iar povestea ei de viaţă este una emoţionantă.

A fost căsătorită cu Ion Voicu, fostul lider de la trupa etno Ro-Mania, însă după 7 ani de relaţie au divorţat, iar de 4 ani şi cinci luni Ani trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de Marcel Chiva, directorul de vânzări de la Harley Davidson. Bărbatul care a cucerit-o are 40 de ani şi este tatăl unui băiat de 11 ani, nu sunt căsătoriţi însă după experienţele anterioare nici nu s-ar mai înhăma să îşi „legalizeze iubirea".

Pasiunea pentru motoare i-a unit, actriţa având şi ea unul de viteză, dar ceea ce îi leagă pe viaţă este băieţelul pe care Ani îl poartă în pântece şi care a venit precum o minune.

De la vârsta de 21 de ani şi-a dorit să devină mămică, însă nu s-a putut! A mers la medici însă aceştia i-au dat şanse mici să rămână gravidă, apoi a ales calea bisericii unde, în tot acest timp a dat acatiste pe câte 6 săptămâni şi s-a rugat la Dumnezeu să-i îndeplinească dorinţa.

„În 13 ani nu am rămas niciodată însărcinată. Am făcut investigaţii, dar medicii nu mi-au dat şanse să devin mamă pe cale naturală. Nu am luat medicamente, nici hormoni pentru că «instalaţiile» mele funcţionau, dar nu se întâmpla. Mă durea sufletul, dar undeva înlăuntrul meu ştiam că se va întâmpla. Am mers la biserică şi am dat acatiste din 6 în 6 săptămâni şi m-am rugat aşa: «Doamne, facă-se voia Ta!», ne-a mărturisit Ani Creţu. După 13 ani de încercări asidue, actriţa de la Teatrul Ion Creangă a aflat în luna iunie că va fi mămică. Dar totodată avea să fie diagnosticată cu 14 hernii de disc, însă nu s-a gândit la riscuri, deşi nu-şi mai simte două degete de la mână.

Mugur Mihăescu i-a făcut cunoştinţă cu Marcel, iubitul ei


Fiind o împătimită a motoarelor, Ani Creţu le-a insuflat microbul şi celor doi colegi, Mugur Mihăescu şi Radu Pietreanu.

Mugur şi-a achiziţionat mai apoi un Harley Davidson de la Marcel Chiva cu care a rămas prieten, şi pe care l-a invitat într-o zi la o tură în patru.

Aşa l-a întâlnit Ani, dar abia după o săptămână şi-a dat seama că îl place. De-atunci au rămas prieteni şi speră ca băieţelul lor să le moştenească pasiunea.


 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1