Andrei Aradits: «În scenele de sex parcă faci prostituţie!»

Citeste tot despre: 

S-a iubit în cada plină de spumă cu două actriţe frumoase-foc, iar mulţi bărbaţi ar fi dat orice să fie în locul lui.

Deşi s-a descurcat de minune în scenele erotice din "Narcisa sălbatică", actorul Andrei Aradits spune că, pentru el, sexul în faţa camerelor de filmat e echivalent cu prostituţia.

Vezi şi:

Sex în trei în telenovelă! VIDEO

Tania Budi, super sexy, udă şi cu sânii la vedere! VIDEO

Sexul îi ţine pe români la tv. Narcisa Sălbatică, pe primul loc în audienţe

Sexul constituie mai nou sarea şi piperul telenovelelor autohtone, care abundă în scene desprinse parcă din filmele pentru adulţi. "Narcisa sălbatică", serial difuzat de Antena 1 la o oră care nu este interzisă minorilor (ora 22.00), a reuşit să ia faţa, luni seară, telenovelei concurente de al Pro TV, "Iubire şi onoare", cu o scenă de sex în trei, care aducea a orgie.

Cu Tania Budi


Actorul Andrei Aradits a fost unul dintre protagoniştii controversatei secvenţe, în care soţia sa din serial, Manuela, personaj interpretat de actriţa Antonia Ionescu Micu, se iubeşte în cadă cu el, dar şi cu amantul, interpretat de actorul Vladimir Drăghia.

Tot în cadă a avut loc, în urmă cu câteva episoade, şi partida de amor dintre Andrei şi Tania Budi, care la 42 de ani nu s-a sfiit să-şi arate goliciunea. Secvenţele fierbinţi au făcut un rating uriaş, iar actorii par pe ecran veritabile vedete porno.

Pentru unii dintre ei însă, aceste experienţe erotice în faţa camerelor de filmat sunt echivalente cu munca unei prostituate. Andrei Aradits a povestit, în exclusivitate pentru Click!, ce simte în momentele în care filmează aceste scene.

Cu Antonia Ionescu Micu


"N-am avut foarte multe scene erotice la viaţa mea şi, când am putut, le-am evitat cu graţie. Pentru că e naşpa! Hai să-ţi povestesc. Crede-mă, nimic sexy în decor. Întâi auzi zvonul: «azi aveţi sex, ‘ai?», mormăie colegii diverselor departamente, având de obicei un rânjet grobian pe faţă: «Da? Azi e?»- zici tu făcând pe dezinteresatul, când de fapt ai emoţii îngrozitoare pentru că ai o vârstă, ţi-au căzut ţâţele, habar n-ai de fapt cine e persoana pe care trebuie să o săruţi languros. Dacă-i pute gura? Dacă-ţi put şosetele? Dacă miroşi a transpiraţie, că doar ai filmat toată ziua şi n-ai unde să faci duş? Ţi-e jenă pentru că de fapt eşti un om pudic, şi te gândeşti la ce o să vadă toată gaşca de la filmare care o să stea călare pe monitorul din camera de alături. Dacă am gaze? Când săruţi pe cineva, atunci când e camera pe tine, sentimentul erotic pe care îl ai e echivalent cu ăla pe care îl ai când bei un iaurt, de exemplu, sau pupi telecomanda. Nu-ţi vine nimic. Vrei doar să se termine dracu' mai repede. Şi simţi acelaşi lucru de la partener. Şi amândoi, după aceea, ne simţim murdari, scârbiţi, vinovaţi de parcă am fi fost vânduţi pentru prostituţie şi dezvirginaţi de o haită de ţigani libidinoşi. Aşa e, de fapt, sexul în filme".

Tania Budi: «Mi-e greaţă să mai vorbesc despre sex!»


Tania Budi (42 de ani) a interpretat şi ea, în urmă cu câteva episoade, în telenovela "Narcisa sălbatică", o scenă fierbinte de sex cu Andrei Aradits. Cei doi se iubeau pasional în cada plină cu spumă, din decor nelipsind lumânările aprinse.

Tania a jucat natural, deşi a recunoscut că scenele de amor au fost dificile pentru ea. "Şi eu, şi Andrei am fost stânjeniţi de ce trebuia să filmăm. Eu sunt un om prea timid pentru scenele de sex. Am avut însă o echipă de profesionişti care m-a făcut să mă simt confortabil. Până la urmă, şi la mare am făcut topless. E cam acelaşi lucru. În plus, scena din serial nu a provocat nici un fior. Oricum, s-au promovat mult prea tare scenele de sex. Mi-e greaţă să mai vorbesc", a declarat vedeta, pentru Click!

Alina
Puşcaş, goală PUŞCĂ în "Narcisa Sălbatică"! FOTO/VIDEO


Nicole
Duţu, scenă de sex în «Narcisa sălbatică»