Andreea Marin: «Între noi este o chimie!» La cine se referă

CLIIMA20140505_0137_1.jpg

Cove si Andreea Marin
Citeste tot despre: 

Andreea Marin a vorbit azi la Teo Show despre perioada în care îl avea coprezentator pe Cove la "Surprize, surprize". Vedeta a subliniat cât de bine se înțelegea cu fostul ei coleg!

Andreea Marin se înțelegea extraordinar de bine cu fostul ei coleg, Cove, pe vremea când amândoi erau la TVR. "Noi ne înțelegeam din priviri. Ajunsesem că nu mai exista nevoia unui scenariu, pentru că se legau lucrurile foarte bine", a mărturisit Andreea Marin la Teo Show. La impresiile Andreei cu privire la acea perioadă a asistat și Cove, care a împărtășit aceeași opinie.

CLIIMA20140505_0138_1.jpg

Cove si Andreea Marin

Mai mult, Cove s-a arătat dispus să colaboreze oricând cu "Zâna", chiar și pe nepusă masă. "Eu și în secunda asta, dacă Andreea zice 'hai să intrăm într-o emisiune în direct pe orice temă' eu aș avea curaj. Nu trebuie pregatirea aia", a povestit Cove. De asemenea, Andreea a ținut să spună că între ea și Cove este o chimie. "Între noi este o chimie...", a mai spus Andreea. Apoi, pentru a nu se interpreta, ea a ținut să precizeze că s-a referit doar la profesie.

 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1