Andreea Ibacka s-a hotărât să meargă la sală: «Mai bine să previn decât să tratez»

CLIIMA20111015_0168_1.jpg

Andreea Patrascu

Sportul are multiple beneficii pentru sănătate, iar Andreea Ibacka știe asta. Cu toate acestea, până acum nu s-a putut mobiliza pentru a frecventa sala de fitness.

După cum afirmă chiar vedeta până în prezent a găsit tot felul de scuze pentru a nu merge la sală. Dar acum este hotărâtă să urmeze cu strictețe un program de mișcare.

"De mai multa vreme (nu spun cat, ca mi-e rusine) incerc sa-mi fac timp si curaj sa merg la sala. Nu, nu la sala de mese, ci la sala de fitness. Pana acum mi-a cam lipsit si cheful, ca sa fiu corecta....La fel ca dependentii de ciocolata, tutun sau alcool, aman momentul de la o saptamana la alta. Si mereu imi propun sa incep de luni. O zi de luni pierduta undeva in calendar...

Si asta pentru ca gasesc tot felul de scuze, adevarate ce-i drept: ba am prea multa treaba si sunt obosita, ba e prea departe sala, ba e cald, ba e frig, ba n-am cu cine sa merg, ba e cam scump abonamentul, ba sunt plecata din oras, ba nu ma simt bine.

Mereu se gaseste ceva care sa-mi schimbe planul si parca Universul "comploteaza" impotriva mersului meu la sala. Sigur, o data la cateva zile ies cu rolele in parc, incerc sa merg cat mai mult pe jos, inot cand am ocazia, dar parca nu-i suficient...

Si cu toate ca am o mostenire genetica buna si o alimentatie sanatoasa, anii trec pe nesimtite (da, iar vine ziua mea) si m-am hotarat sa nu mai aman deloc momentul. Pe principiul "mai bine sa previn decat sa tratez". Si ma gandesc acum atat la eventualele probleme viitoare legate de greutatea corporala, dar mai ales la problemele de sanatate, pe care mi-as dori sa le driblez", a scris soția lui Cabral pe blog.

 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1